Vidiauto Novosti Najave Sara Kolak i Hyundai zajedno prema vrhu

Autor: IR Objavljeno: 18.10.2017. 13:03

Suradnja 

Sara Kolak i Hyundai zajedno prema vrhu

Sara Kolak i Hyundai zajedno prema vrhu

Hyundai i zlatna olimpijka Sara započeli su suradnju, a osim što je postala ambasadorica za Hyundai, postala je i korisnica novog modela Hyundai i30 Wagon.

Sara Kolak, olimpijska pobjednica u bacanju koplja u Rio de Janeiru 2016. godine, postala je ambasador branda Hyundai u Hrvatskoj. Suradnja je dogovorena do kraja 2020. godine. Do sada je Sara privatno vozila Hyundai, a sada joj je Hyundai Hrvatska osigurao novi Hyundai i30 Wagon, kako bi dodatno podržali njene napore i olakšali joj rad na putu prema novim sportskim uspjesima.

hyundai i30 sara kolak 2

Sara Kolak predstavlja vrijednosti koje su zajedničke i brandu Hyundai. Predanost i posvećenost onome što radiš i voliš, samopouzdanje te ustrajan rad kako bi svakim danom bio sve bolji. Takvim pristupom Sara je, s navršenom 21 godinom, došla do samog vrha, do zlata na prošlogodišnjim olimpijskim igrama u Rio de Janeiru te iznenadila hrvatsku javnost i svjetsku atletsku javnost.

hyundai i30 sara kolak 4

Nova generacija Hyundai i30 predstavlja dodatni korak naprijed za Hyundai u svakom pogledu. Nova generacija i30 proizvedena je, dizajnirana, inženjerski konstruirana i testirana u Europi, kao i 90% Hyundai automobila prodanih u Europi. Sva četiri člana obitelji nove generacije i30 predstavljeni su ove godine javnosti: model s 5 vrata na hrvatskom tržištu je dostupan od proljeća ove godine, na ljeto mu se pridružila i karavanska izvedba, ovih dana na tržište stiže i sportska verzija N, a četvrti se član, Hyundai i30 Fastback očekuje na tržištu u prvoj polovici sljedeće godine.

hyundai i30 sara kolak 3
Ključne riječi:
Hyundai i30 Wagon
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. siječanj 1942.

1-1-1942 Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Kongres SAD-a zabranio je prodaju novih automobila i komercijalnih vozila civilima. Do kraja mjeseca svi su se proizvođači u SAD-u prebacili na vojnu proizvodnju te je proizvodnja civilnih automobila u potpunosti zaustavljena.

vs