Vidiauto Novosti Najave Toyota Auris TS u izvedbi Freestyle

Autor: IR Objavljeno: 19.09.2017. 11:36

Za slobodno vrijeme 

Toyota Auris Touring Sports u novoj izvedbi Freestyle

Toyota Auris TS u izvedbi Freestyle

Pomalo nezapaženo je na Salonu u Frankfurtu prošla nova izvedba Toyotinog Aurisa Touring Sports Freestyle, koji je dobio ukrase po uzoru na SUV vozila.

Iako nije česta pojava na cesti, Toyota Auris u karavanskoj izvedbi, koju u Toyoti nazivaju Touring Sports ili skraćeno TS, na Salonu automobila u Frankfurtu je predstavljena u novoj izvedbi Freestyle. Kako joj i ime govori, namijenjena je uživanju u slobodnom vremenu.

Toyota Auris Touring Sports Freestyle straga

Novi aluminijski naplatci veličine 17 inča i crne zaštitne plastike oko čitavog automobila daju mu pomalo off-road izgled, i srebrna kućišta retrovizora su sve razlike u odnosu na klasičnu verziju Aurisa Touring Sports. Za razliku od Volva ili Audija, u Toyoti nisu povećavali udaljenost od tla, dodatno zaštitili motor i slične stvari koje su karakteristične za ovaj tip vozila.

Toyota Auris Touring Sports Freestyle unutrašnjost

No, prednosti Toyote Auris karavan su i dalje velik prtljažnik od 530 litara, odnosno od 1658 litara kada su preklopljena sjedala. Prema najavama će biti dostupan s 1,2-litrenim turbo benzinskim motorom sa 116 KS i sa 1,6-litrenim turbo dizelom sa 112 KS te u hibridnoj verziji sa 136 KS.

Toyota Auris Touring Sports Freestyle prtljažnik

Narudžbe kreću tijekom prosinca, a prve isporuke tijekom siječnja sljedeće godine no cijene još nisu najavljene, no očekujemo da će doplata za ovu limitiranu verziju biti oko 7.500 kuna, te stoga očekujemo početnu cijenu za Toyotu Auris Touring Sports od oko 155.000 kuna.

Ključne riječi:
Auris Touring Sports Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. ožujak 1975.

3-1-1975 Honda Civic stigla u SAD

Honda Civic stigla u SAD

Hondin planetarno popularni Civic stigao je na današnji dan 1975. godine na američko tržište kao alternativa neekonomičnim automobilima tamošnjih proizvođača.

vs