Vidiauto Novosti Najave SUV Porsche Macan prošao kroz redizajn

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 01.08.2018. 06:15

Facelift 

Redizajniran je SUV Porsche Macan

SUV Porsche Macan prošao kroz redizajn

Porsche je predstavio redizajniranu verziju svojeg najmanjeg SUV-a Macana.

Nakon četiri godine od predstavljanja i 350.000 prodanih primjeraka, Porsche je predstavio i osvježenu verziju modela Macan.

Porsche Macan straga

Promjene su uglavnom decentne, a najveća je promjena dizajn stražnjih svjetala, koja su sada spojena. I prednja i stražnja LED svjetla su sada standardna oprema, a u ponudi su i novi 20-inčni i 21-inčni aluminijski naplatci. Dostupne su i četiri nove boje – Miami Blue, Dolomite Silver Metallic, Crayon i Mamba Green.

Porsche Macan sa strane

Unutrašnjost je pretrpjela veće dizajnerske izmjene, pa je sada središnja konzola nova kako bi se tamo mogao smjestiti veći 11-inčni zaslon multimedijalnog sustava, a korišteni materijali su sada kvalitetniji i nešto drugačijeg dizajna.

Porsche Macan interijer

Za pogon su zaduženi isključivo benzinski motori, pa tako osnovni četverocilindrični model raspolaže s 245 KS, slijedi trolitreni V6 koji nudi snagu od 354 KS, a vrh ponude čini 2,9-litreni V6 biturbo motor kori raspolaže s 440 KS.

Porsche Macan sa strane 2

Redizajnirani model dobiva i dorađeno podvozje, veća udobnost vožnje i poboljšane kočnice. Uglavnom, Macan postaje još bolji vozački automobil. Prodaja redizajniranog Porsche Macana kreće tijekom jeseni, a za sada su poznate cijene u Njemačkoj, gdje će za početni Macan biti potrebno izdvojiti 58.000 EUR (435.000 kn).

Ključne riječi:
Macan Porsche
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs