Vidiauto Novosti Najave Prve slike redizajnirane Honde HR-V

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 14.08.2018. 06:08

Facelift 

Na jesen dolazi i redizajnirana Honda HR-V

Prve slike redizajnirane Honde HR-V

Honda je za jesen pripremila i osvježeni kompaktni SUV HR-V koji donosi sitna vizualna poboljšanja, a uskoro dolaze i novi motori.

Nakon dvije godine na tržištu, već ovu jesen u salone dolazi dorađen kompaktni SUV iz Honde, model HR-V, koji donosi mala vizualna poboljšanja i kvalitetnije materijale u unutrašnjosti.

Honda HR-V sa strane

Vizualno su najveće promjene sprijeda gdje sada Honda HR-V ima veliku kromiranu masku koja zamjenjuje dosadašnju kombinaciju plastike i kroma, a promijenjen je i branik koji donosi novi donji dio te nove otvore za maglenke.

Honda HR-V sprijeda

Straga se promjene svode na nešto tamnija svjetla te kromiranu traku koja ih spaja, dok se s boka mogu primijetiti novi 17-inčni aluminijski naplatci. Sada prednja i stražnja svjetla mogu biti Full LED. Sada je dostupno osam boja, od kojih je nova Midnight Blue Beam metalik.

Honda HR-V straga

U unutrašnjosti nas sada čekaju kvalitetniji materijali, a prednja sjedala su redizajnirana kako bi bila još udobnija, dok su straga ugrađena već poznata magična sjedala. Na fotografiji vidite unutrašnjost verzije za tržište SAD-a, no razlika u odnosu na europsku verziju ne bi trebalo biti.

Honda HR-V interijer

Od početka prodaje će u ponudi biti 1,5-litreni benzinac sa 130 KS kojeg će biti moguće dobiti sa 6-brzinskim ručnim ili CVT automatskim mjenjačem, čija potrošnja iznosi 5,3 litre na 100 km. Na proljeće sljedeće godine u ponudu dolazi i 1,5-litreni i-VTEC turbo benzinac te 1,6-litreni i-DTEC dizelski motor.

Ključne riječi:
Honda HR-V
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 17. svibanj 1994.

Alovo povlačenje

Al Unser Sr. najavio je povlačenje iz automobilskih natjecanja, okončavši tako najuspješniju karijeru u Indy Car utrka svih vremena. Ujedno, kao 46-godišnjak bio je najstariji osvajač titule prvaka Indy Car-a.

vs