Vidiauto Novosti Najave Nova Honda CR-V dolazi i sa 7 sjedala

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 01.03.2018. 06:09

Nova generacija 

Nova Honda CR-V od sada nudi i verziju sa 7 sjedala kao i hibrid

Nova Honda CR-V dolazi i sa 7 sjedala

Nakon što je prošle godine nova generacija Honde CR-V bila predstavljena u Americi, sada je spremna i verzija za Europsko tržište, a najveća novost je verzija sa sedam sjedala.

Nova generacija Honde CR-V spremna je i za europsko tržište, a kupcima će biti prikazana na predstojećem Salonu automobila u Ženevi. Nova generacija ima posve novu šasiju, a iz Honde najavljuju veću udobnost i još bolje mogućnosti izvan asfalta.

Nova Honda CR-V 2018. d

U unutrašnjosti također ima novosti, a prvenstveno se to odnosi na mogućnost prijevoza sedam osoba. Dodatna dva sjedala u trećem redu će biti opcija, a zahvaljujući većem međuosovinskom razmaku, i treći red bi trebao biti prostran.

Nova Honda CR-V 2018. a

Kontrolna ploča je digitalna i postavljena je na 7-inčni zaslon, dok je mjenjač i dalje postavljen povišeno, za udobnost vožnje. Honda se potrudila i racionalizirati kontrole, koje bi sada trebale biti logičnije postavljene i jednostavnije za upotrebu.

Nova Honda CR-V 2018. b

Što se pak pogona tiče, nova Honda CR-V će dolaziti s 1,5-litrenim turbo benzincem, koji se na tržištu očekuje tijekom jeseni, dok će Honda po prvi puta ponuditi i hibridni SUV na europskom tržištu, a takva verzija se očekuje početkom sljedeće godine. Očekujemo kako će cijena za novu Hondu CR-V startati od oko 230.000 kuna za osnovni model.

Nova Honda CR-V 2018.
Ključne riječi:
CR-V Honda
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.