Vidiauto Novosti Najave Prikazana je nova Ford Fiesta Active

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 09.05.2018. 06:19

Za aktivne 

Uskoro u prodaji i nova Ford Fiesta Active

Prikazana je nova Ford Fiesta Active

I nova Ford Fiesta će se uskoro moći dobiti u Active verziji, a koja donosi podignutu karoseriju i plastičnu zaštitu oko čitavog vozila, što donosi malo atraktivniji izgled.

Uskoro nam u prodaju dolazi i Ford Fiesta Active, novi model koji je baziran na Fiesti s 5 vrata, a donosi karoseriju udaljeniju od tla za 18 mm, promijenjen ovjes, tri moda vožnje (Normal, Eco i Slippery) ali ne i pogon na sve kotače.

Ford Fiesta Active straga

Što se pak izgleda tiče, u ponudi su novi 17-inčni aluminijski naplatci, plastična zaštita oko čitavog vozila, drugačiji prednji i stražnji branik te krovni nosači, dok unutrašnjost donosi sportska sjedala posebnog dizajna.

Ford Fiesta Active sa strane

Osim detalja, unutrašnjost je također ista kao i kod klasične Fieste, a to uključuje i 8-inčni zaslon osjetljiv na dodir u kombinaciji sa SYNC3 infotainment sustavom kojim se može upravljati i glasovno, a kompatibilan je s Android Auto i Apple CarPlay.

Ford Fiesta Active interijer

Za pogon su zaduženi benzinci snage 85 KS, 100 KS, 125 KS i 140 KS, dok je ponuda dizel motora svedena na jedan 1,5-litreni TDCI motor u verzijama s 85 KS i 120 KS, a svi motori su upareni sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem.

Ford Fiesta Active prtljažnik

Cijene još nisu objavljene, no prema procjenama će osnovni model Ford Fieste Active kod nas koštati oko 100.000 kuna, a u prodaji će se naći na jesen.

Ključne riječi:
Active Fiesta Ford
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 2. ožujak 1918.

Umro osnivač Tatre

Hans Ledwinka, inženjer koji je osnovao tvrtku Tatra, umro je na današnji dan u Muenchenu, Njemačka, u 89. godini.

vs

.::.