Vidiauto Automobili Predstavljamo Citroen C3 Aircross novi kompaktni SUV

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 22.06.2017. 00:54

90 kombinacija vanjskog izgled 

Citroen C3 Aircross je novi kompaktni SUV dužine 4,15 metara

Citroen C3 Aircross novi kompaktni SUV

Citroen predstavlja još jedan novi model, nakon C5 Aircross novost je C3 Aircross koji na hrvatsko tržište stiže u siječnju 2018.

Dimenzije kompaktnog SUV-a iz C-segmenta Citroen C3 Aircross su:
Duljina: 4,15 m
Širina: 1,76 m
Visina: 1,64 m
Međuosovinski razmak: 2,60 m
Obujam prtljažnika: 410 do 520 l

Citroen C3 Aircross (6)

C3 Aircross bit će dostupan u čak 90 kombinacija vanjskog izgleda, uz 4 boje krova za dvobojne izvedbe i 4 paketa boja kao i 5 vrlo različitih kombinacija unutarnjeg uređenja. Proizvodit će se u tvornici u Zaragozi u Španjolskoj.

U voznom dijelu Citroen C3 Aircross će imati Grip Control i Hill Assist Descent, a broji i 12 sustava za pomoć u vožnji kao što su head-up zaslon i 4 tehnologije za bolju umreženost, na primjer bežično punjenje za pametni telefon.

Citroen C3 Aircross (7)

Novi C3 Aircross nadahnut je konceptnim automobilom C-Aircross predstavljenim na Ženevskom salonu 2017. Imat će povišeno podvozje i povišeno vozačevo mjesto, zaštitne obloge odbojnika sprijeda i straga, velike kotače i obloge odbojnika. Njegova silueta izdašnih oblika naglašena je snažnim grafičkim potpisima kao što su obojeni elementi na krovnim nosačima i stražnja trokutasta stakla s efektom žaluzina.

Citroen C3 Aircross (5)

Program Citroën Advanced Comfort, koji naglašava pozornost posvećenu zadovoljstvu tijela i duha u automobilu, označava praktičnost i velik obujam tog kompaktnog SUV-a „nove generacije”. Novi C3 Aircross, inventivno je oblikovan i kompaktan SUV, jednostavan za upotrebu u svakodnevici, bez kompromisa u pogledu udobnosti i funkcionalnosti. Nudi široka i udobna sjedala te se ističe izvrsnom prostornošću (većom visinom ispod krova, izdašnim prostorom za noge), modularnošću bez premca (kliznom klupom od 2 zasebna dijela, sklapanjem suvozačevog sjedala za tovarnu duljinu od 2,40 m) i iznimnim obujmom prtljažnika (410 litara, što se može povećati do 520 litara).

Citroen C3 Aircross (2)

Zadovoljstvo boravka u automobilu znači i užitak u kabini okupanoj svjetlošću zahvaljujući velikom ostakljenom panoramskom krovnom otvoru. U korak s vremenom, C3 Aircross opremljen je domišljatim pretincima, koji obuhvaćaju mogućnost bežičnog punjenja pametnog telefona na središnjoj konzoli, te nudi sveobuhvatnu gamu sustava pomoći u vožnji kao što su head-up zaslon, Active Safety Brake, automatsko uključivanje dugih svjetala, prepoznavanje prometnih znakova i preporučivanje brzine te korisne tehnologije za svakodnevnu upotrebu, na primjer Park Assist ili CITROËN Connect Nav.

Citroen C3 Aircross (3)
Citroen C3 Aircross (4)
Ključne riječi:
Aircross C3 Citroën SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 14. travanj 1927.

4-14-1927 Proizveden prvi Volvo

Proizveden prvi Volvo

Na današnji dan 1927. godine u Goteborgu, Švedska, proizveden je prvi serijski Volvo, popularno zvan 'Jakob'. Volvo je nastao suradnjom Assara Gabrielssona i Gustafa Larsona.

vs

.::.