Vidiauto Novosti Najave Škoda je pripremila redizajn za Fabiju

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 09.02.2018. 05:41

Facelift 

Prve informacije i fotografije redizajnirane Škode Fabije

Škoda je pripremila redizajn za Fabiju

Škoda će na predstojećem Salonu automobila u Ženevi prikazati redizajniranu Fabiju u klasičnoj i karavanskoj izvedbi, a redizajn dolazi nakon četiri godine proizvodnje.

Nakon četiri godine proizvodnje došlo je vrijeme za zatezanje bora na Škodi Fabiji. Redizajn nije drastičan kao onaj kod aktualne izvedbe Octavije, no ostavlja pomalo ozbiljniji i sportski dojam. Tako novooblikovana prednja svjetla imaju nova oblik LED dnevnih svjetala, a tu je i nova maska i branik .

Škoda Fabia straga

Straga je također ugrađen novi branik, a sada i stražnja svjetla mogu biti u LED tehnici. Naravno,  u ponudi će biti i novi aluminijski naplatci u veličinama do 18 inča.

Škoda Fabia karavan

Ponuda motora ostaje ista, a to znači da se i dalje ugrađuju atmosferski benzinci snage 60 KS i 75 KS, te TSI turbo benzinci snage 95 KS i 110 KS, dok dizelskih motora za sada neće biti u ponudi, a što se tiče pomoći u vožnji sada će u ponudi biti i Blind Spot Detect i Rear Traffic Alert.

Škoda Fabia karavan straga

Manji redizajn je doživjela i unutrašnjost gdje će se sad moći pronaći novi 6,5-inčni zaslon ali i kvalitetniji materijali. Redizajnirana je instrumentalna ploča, a Fabija će podržavati i Android Auto, Apple CarPlay, MirrorLink, Bluetooth, USB i još mnogo toga.

Škoda Fabia interijer

Prodaja redizajnirane Fabije će započeti odmah nakon sajma, a početna cijena za redizajniranu Fabiju bi trebala biti oko 85.000 kuna.

Ključne riječi:
Fabia Škoda
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. ožujak 1975.

3-1-1975 Honda Civic stigla u SAD

Honda Civic stigla u SAD

Hondin planetarno popularni Civic stigao je na današnji dan 1975. godine na američko tržište kao alternativa neekonomičnim automobilima tamošnjih proizvođača.

vs