Vidiauto Novosti Najave Mazda je prikazala redizajnirani CX-3

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 30.03.2018. 06:00

Kompaktni SUV 

Mazda je pripremila redizajniran za kompaktni SUV CX-3

Mazda je prikazala redizajnirani CX-3

Mazda je na Salonu automobila u New Yorku prikazala redizajniranu verziju modela CX-3, a uskoro će ovakva verzija i na tržište Europe.

Kompaktni SUV Mazda CX-3 prikazana je u dotjeranom izdanju na Salonu automobila u New Yorku, a uskoro će redizajn stići i na tržište Europe. Promjene i dotjerivanje je vidljivo izvana i u unutrašnjosti, iako ćete za to trebati malo bolje oko.

Mazda CX-3 sprijeda

Promijenjena je prednja maska s više kromiranih dijelova, a okviri prednjih svjetala za maglu i okviri prozora su sada u piano crnoj boji. Na stražnjem dijelu se vidi nova grafika svjetla, a novi su i 18-inčni aluminijski naplatci. Soul Red Crystal boju je sada moguće naručiti i uz model CX-3.

Mazda CX-3

U Americi je dostupan samo dvolitreni motor koji nudi 150 KS, a kod nas će se naći isti takav motor ali i u verziji sa 120 KS, a u ponudi će i dalje ostati turbo dizel motor obujma 1,5 litara koji nudi snagu od 105 KS. U ponudi su 6-brzinski ručni i automatski mjenjač, kao i pogon na prednje ili na sve kotače.

Mazda CX-3 interijer

U unutrašnjosti su najveće promjene na središnjoj konzoli i na prostoru između prednjih sjedala, koja su u redizajniranom modelu šira, kao i naslon za ruke, a redizajnirana Mazda CX-3 je izgubila klasičnu ručnu kočnicu koja je postala električna, a svi materijali su kvalitetniji, a kvalitetnija je i zvučna izolacija.

Mazda CX-3 sjedala

Redizajnirana Mazda CX-3 u prodaju kreće tijekom proljeća, barem u SAD-u, a očekuje se kako će na tržište Europe stići tijekom jeseni. Cijene se ne bi trebale mijenjati u odnosu na još uvijek aktualan model.

Ključne riječi:
CX-3 Mazda
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. srpanj 1987.

Predstavljen Ferrari F40

Enzo Ferrari je na proslavi 40. godišnjice svoje tvrtke predstavio do tada najbrži Ferrari – model F40. Spartanski opremljen automobil je do 100 km/h ubrzavao za oko 3,5 sekundi i razvijao maksimalnu brzinu od 324 km/h.

vs

.::.