Vidiauto Novosti Najave Pogledajte teaser za Volkswagen Touareg

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.03.2018. 06:33

Veliki SUV 

Teaser novog Volkswagen Touarega kojeg ćemo premijerno moći vidjeti na ZG Auto Showu

Pogledajte teaser za Volkswagen Touareg

Za 3 dana će biti svjetska premijera novog Volkswagen Touarega, a VW je prikazao još jedan teaser nove generacije Touarega kojeg ćemo u Europi premijerno vidjeti na ZG Auto Showu.

Treća generacija popularnog SUV-a Volkswagen Touarega bit će predstavljena za nekoliko dana, a donosimo vam i teaser video koji već otkriva dosta dizajnerskih detalja koji su dizajnirani u aktualnom VW dizajnerskom izričaju.

Novi Volkswagen Touareg će koristiti MLB Evo platformu, a iako će biti dug oko 5 metara, nova generacija bi trebala biti i do 200 kg lakša. Na toj platformi se proizvode i Audi Q8, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus i Porsche Cayenne, što je dobra preporuka za Touareg.

Volkswagen Touareg svjetlo

Zahvaljujući većim dimenzijama povećana je prostranost u unutrašnjosti, a navodno će biti dostupna i verzija sa 7 sjedala. Instrumentna ploča će biti potpuno digitalna, a središnja konzola potpuno redizajnirana.

Volkswagen Touareg 1. generacije

Volkswagen Touareg 1. generacije

Prisjetimo se kako je Volkswagen prvu generaciju Touarega počeo prodavati 2002. godine i mnogi su sumnjali u njegov uspjeh, no tržišno je bio dobro prihvaćen. Druga generacija je predstavljena 2010. godine  i donijela niz poboljšanja i novosti.

Volkswagen Touareg 2. generacije

Volkswagen Touareg 2. generacije

Ono što do sada znamo o novog, trećoj, generaciji Volkswagen Touarega, je da novi model izgleda puno ozbiljnije, a ne sumnjamo kako ćemo biti zadovoljni i ostalim detaljima kada budu poznati.

Ključne riječi:
Touareg Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.