Vidiauto Novosti Najave Za mjesec dana počinje Zagreb Auto Show

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 12.03.2018. 06:00

Sajam automobila 

Zagreb Auto Show se održava od 10. do 15. travnja s više od 400 izlagača

Za mjesec dana počinje Zagreb Auto Show

Sada su potvrđeni i izlagači koji će se pojaviti na ovogodišnjem Zagreb Auto Showu na Zagrebačkom velesajmu u terminu od 10. do 15. travnja 2018.

Ovogodišnji Zagreb Auto Show održat će se na Zagrebačkom velesajmu od 10. do 15. travnja, a posjetitelji će moći obići štandove više od 400 izlagača u 14 paviljona i na 70.000 m2 otvorenih prostora. No ono što posjetitelje najviše zanima je koje automobilske tvrtke će izložiti svoja vozila. Potvrđeno je 27 automobilskih marki, 28 marki motocikala te 10 marki gospodarskih vozila.

Toyota Auris 2

Na Zagrebačkom Auto Showu moći ćete vidjeti najnovije modele marke Aixam, Audi, Bentley, BMW, Citroën, Dacia, Ford, Hyundai, Infiniti, Lamborghini, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Smart, Suzuki, Škoda, Toyota, Volkswagen i Volvo.

Škoda Fabia

Nažalost nećete moći vidjeti Rimac C_Two jer je već prije dogovoren nastup na Auto salonu u New Yorku. Od ostalih marki neće se pojaviti Honda, Jaguar, Kia, Land Rover te grupacija FCA, odnosno Fiat, Alfa Romeo, Abarth i Jeep.

Hyundai Kona Electric

Na Zagrebačkom velesajmu svečano je potpisan i ugovor s INA d.d. kao generalnim sponzorom ovogodišnjeg Zagreb Auto Showa, kojim je potvrđena i nastavljena uspješna poslovnu suradnju započeta na istom projektu 2016. godine. Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, Niko Dalić, član Uprave INA d.d. i Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma.

Peugeot 508 straga

Zagreb Auto Show jedan je od najznačajnijih sajmova Zagrebačkog velesajma i događaj od nacionalne važnosti koji se ove godine održava od 10. do 15. travnja 2018. na Zagrebačkom velesajmu.

Ključne riječi:
Zagreb Auto Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.