Vidiauto Novosti Najave Ovo je redizajnirani Volkswagen ID.3

Autor: DR Objavljeno: 03.03.2023. 05:43

Ovo je redizajnirani električni kompakt Volkswagen ID.3

Ovo je redizajnirani Volkswagen ID.3

Nakon četiri godine Volkswagen je pripremio obnovljeni ID.3, a promjene su prvenstveno fokusirane na unutrašnjost, ali promjena ima i u dizajnu.

Volkswagen je najavio redizajnirani ID.3, električni kompakt koji je na tržištu gotovo četiri godine. Što se tiče vanjskog dizajna, najviše promjena ima sprijeda, gdje se ističe novi branik s otvorima za hlađenje, a drugačiji je i poklopac motora, koji je sada veći zahvaljujući što je maknuta crna traka između vjetrobrana i njega.

Volkswagen ID.3_01

Straga je novost što dio na vratima prtljažnika sada svijetli, a ovom je prilikom predstavljena i nova boja Dark Olive zelena, koju i vidite na fotografijama. Naravno, kupci na izbor imaju i narudžbe dvobojnih izvedbi.

Volkswagen ID.3_03

Bilo je mnogo prigovora na kvalitetu unutrašnjosti, pa je tu napravljeno najviše promjena. Tako je sada instrument ploča meka na dodir, ali isto tako su meke i obloge na vratima, a one i sjedala su napravljeni od mikrovlakana. Materijal, odnosno tkanina ima ime Artvelours Eco, a sadrži 71 % recikliranih materijala.

Volkswagen ID.3_04

Nov je sada i 12-inčni multimedijski sustav koji sada dolazi serijski, a ispred vozača se i dalje nalazi maleni 5,3-inčni zaslon. Nažalost, klizne površine za podešavanje temperature i glasnoće glazbe još uvijek nemaju pozadinsko osvjetljenje, pa će budući vlasnici i dalje imati problema s „napikavanjem“ površine po mraku, a i dalje postoje samo dva prekidača za podešavanje električnih prozora. Tako ako želite pomicati one stražnje prvo morate pritisnuti Rear, te je ponovno pritisnuti ako želite podešavati prednje prozore.

Volkswagen ID.3_05

Volkswagen je dodao opcijski Travel Assist koji dolazi u kombinaciji s automatskom regulacijom razmaka, a za pogon se i dalje koristi poznati elektromotor koji ima najveću snagu od 150 kW/204 KS i 310 Nm okretnog momenta.

Volkswagen ID.3_02

Na izbor će i dalje biti dvije baterije – ona kapaciteta 58 kWh i ona kapaciteta 77 kWh. Manja baterija nudi doseg od 426 km, dok veća nudi doseg do 546 km, iako je to u praksi manje. Cijene nisu još objavljene.

Ključne riječi:
električni automobil EV ID.3 Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. travanj 1925.

4-25-1925 Debi Maseratija

Debi Maseratija

Prvi automobil Alfierija Maseratija, Tipo 26, debitirao je pobijedivši u svojoj klasi u Targa Floriju. Alfieri Maserati sam je vozio trkaći automobil.

vs

.::.