Vidiauto Novosti Najave Rimac otvorio novi salon u srcu Europe

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 16.01.2023. 04:31

Rimac otvorio novi salon u srcu Europe

Rimac otvorio novi salon u srcu Europe

Rimac je otvorio prvi prodajni salon u Europi, a otvoren je u srcu Europe, u Bruxellesu u Belgiji, a izložbeni prostor spaja najsuvremeniju tehnologiju s atmosferskim dizajnom.

Novi Rimac izložbeni prostor, prvi takav u Europi, otvorio je svoja vrata u povijesnom europskom gradu Bruxellesu u Belgiji. Novi urbani prostor za kupce, nastao u suradnji s prodajnim predstavnicima Rimac Automobila za područje Belgije i Luksemburga, D’Ieteren, još je jedan trenutak prekretnice u nevjerojatnom rastu marke Rimac. Odražavajući Rimac standarde, uključujući vrhunski Nevera konfigurator, izložbeni prostor u Bruxellesu spaja najsuvremeniju tehnologiju s atmosferskim dizajnom.

Rimac-Showroom-Brussels2

Kompletno Rimac iskustvo u prilagodbi, naručivanju i preuzimanju Nevere – i budućih Rimac hiperautomobila – pažljivo je ugrađeno u etos novog izložbenog prostora. Kao dio suradnje s tvrtkom D’Ieteren, novi prostor osigurat će punu podršku nakon prodaje za vlasnike Rimac hiperautomobila, koristeći dijagnostičke alate koje je razvio Rimac tim uz potpuno digitalizirane postprodajne usluge.

Rimac-Showroom-Brussels6

Svečanom otvorenju nazočili su ključni rukovoditelji Rimac Grupe, uključujući izvršnog direktora Matu Rimca, voditelja prodaje, Ronija Kerta i generalnog direktora Bugatti Rimca, Hendrika Malinowskog, kao i Davida Favesta, generalnog direktora za Rimac u D’Ieterenu. “Ovaj novi suvremeni izložbeni prostor još je jedan dodatak rastućoj Rimac mreži partnera”, rekao je Malinowski. “Rimac je imao izvanrednu 2022. i otvaranjem vrata našeg novog prostora u Bruxellesu, ulazimo u 2023. s potpunim samopouzdanjem i pozitivnošću. Sljedećih 12 mjeseci predstavljat će još jedan važan razvojni period za Rimac. U D’Ieteren Automotiveu nismo mogli poželjeti boljeg partnera za Belgiju i Luksemburg. Njihovo iskustvo i veze unutar automobilskog i luksuznog prostora pomoći će Rimcu da ostvari još veću prisutnost u regiji.”

Rimac-Showroom-Brussels-Opening2

Mate Rimac je dodao: „Daljnji rast naše mreže partnera dolazi u važnom trenutku za Rimac brend, prateći isporuke Nevere diljem svijeta. Naš novi prostor usmjeren na kupca u Bruxellesu, simboličnom srcu Europe, predstavit će Rimac novim klijentima, djelujući kao fizička dodirna točka s našim brendom i mogućnostima Nevere.”

Rimac-Showroom-Brussels14

David Favest, generalni direktor Rimca u Bruxellesu izjavio je: „Otvaranje prvog Rimac salona u srcu Europe opipljiva je konkretizacija našeg puta započetog prije dvije godine s Rimac timom. Rimac predstavlja budućnost hiperautomobila i potpuno je usklađen s D’Ieterenovom vizijom mobilnosti budućnosti: povezanom, održivom i uključivom. Kvantni skok u svijetu hiperautomobila u Belgiji i Velikom Vojvodstvu Luksemburg!”

Rimac-Showroom-Brussels24-2160x1440

Otvaranjem izložbenog prostora u Bruxellesu, D’Ieteren postaje 23. globalni prodajni partner za Rimac Automobile, pridodajući ekspanzivnom utjecaju brenda diljem Europe, Amerike, Bliskog istoka i Azije. Svako je partnerstvo pažljivo odabrano kako bi kupcima pružilo iskustvo prodaje i vlasništva svjetske klase.

Rimac-Showroom-Brussels12

Razvijena kako bi ponudila performanse hiperautomobila sljedeće generacije, Nevera je službeno najbrže ubrzavajući serijski automobil na svijetu i najbrži serijski električni automobil, označavajući novu eru u evoluciji automobilskih performansi. Neverinih 1.914 KS proizvode četiri električna motora, omogućujući 0-60 mph za samo 1,85 sekundi i 0-100 mph za 4,3 sekunde. Dizajnirana, razvijena i proizvedena u tvrtki Bugatti Rimac u Hrvatskoj, samo će 150 primjeraka potpuno električne Nevere ikada biti izrađeno. Kao nadopuna otvaranju novog izložbenog prostora, Nevera će zauzeti počasno mjesto na izložbenom prostoru D’Ieteren na sajmu automobila u Bruxellesu od 14. do 22. siječnja.

Ključne riječi:
hiperautomobil Nevera Rimac
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. srpanj 1987.

Predstavljen Ferrari F40

Enzo Ferrari je na proslavi 40. godišnjice svoje tvrtke predstavio do tada najbrži Ferrari – model F40. Spartanski opremljen automobil je do 100 km/h ubrzavao za oko 3,5 sekundi i razvijao maksimalnu brzinu od 324 km/h.

vs

.::.