Vidiauto Novosti Najave Novi SUV Suzuki Across plug-in hibrid

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 03.07.2020. 05:19

Novi model 

Stiže još jedan Suzuki SUV: plug-in hibrid Across

Novi SUV Suzuki Across plug-in hibrid

Na jesen stiže novi Suzuki Across, plug-in hibridni SUV koji je baziran na Toyoti RAV4, a nudit će i bateriju s dosegom od 75 km s jednim punjenjem.

Suzuki širi svoju ponudu SUV modela na europskom tržištu, pa će tako na jesen stići i novi Across, 4,635 mm dug model koji se bazira na Toyoti RAV4, a dolazit će isključivo kao plug-in hibrid.

Suzuki Across_03

Za pogon se koristi 2,5-litreni benzinac snage 185 KS i dva elektromotora, sprijeda ugrađeni snage 182 KS i straga ugrađeni snage 54 KS, a pogon se preko E-CVT automatskog mjenjača prenosi na sva četiri kotača.

Suzuki Across_02

Na struju možete prijeći do 75 km, koliki je kapacitet baterije, dok je emisija CO2 svega 22 g/km. Maksimalna brzina Acrossa je elektronski ograničena na 180 km/h, što je i više nego dovoljno.

Suzuki Across_01

Što se samog izgleda tiče, najveće razlike su sprijeda i to nova svjetla, branik i maska motora, dok su straga promjene manje i odnose se na drugačiju grafiku svjetala i znak marke. Across će se moći naručiti u šest boja, a serijski će dolaziti s 19-inčnim aluminijskim naplatcima.

Suzuki Across_04

U unutrašnjosti su razlike još manje, a primijetili smo drugu boju rukohvata na vratima, Suzuki logo na volanu i nedostatak visokotonaca u A nosačima. Ispred vozača je kombinacija analogne i digitalne instrument ploče, a na vrhu središnje konzole je ugrađen 9-inčni multimedijski zaslon s podrškom za Android Auto i Apple CarPlay.

Suzuki Across_06

Suzuki Across nudi prostor za 5 putnika, a tu je i prtljažnik kapaciteta 490 litara, a preklapanjem stražnjih sjedala dobiva se 1,604 litre korisnog prostora. Novi Across na tržište stiže na jesen, a tada će biti poznate cijene i ostale specifikacije.

Ključne riječi:
Across Plug-in hibrid SUV Suzuki
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 23. srpanj 1903.

Proizveden prvi Ford Model A

Prvi Ford Model A isporučen je svom vlasniku Dr. Ernstu Pfenningu iz Chicaga.  Automobil je znatno pridonio razvoju tvrtke te popločio put budućim uspješnim modelima poput legendarnog T.

vs

.::.