Vidiauto Novosti Najave Novi kompaktni SUV iz Jaguara

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 23.06.2017. 12:04

E-Pace 

Novi kompaktni SUV iz Jaguara

Novi kompaktni SUV iz Jaguara

Jaguar E-Pace kombinira sportski dizajn, agilnost i SUV praktičnost u svakodnevici.

Nakon SUV modela F-Pace, Jaguar 13. srpnja 2017. svijetu predstavlja novi SUV model u kompaktnom izdanju E-Pace. Najavljuju ga kao „performance SUV“ te će E-Pace, kao inače svaki Jaguar, biti uzbudljiv u vožnji. Inače, F-Pace model je vrlo uspješan model koji je povećao prodaju Jaguara za čak 83 posto. U 2018. godini stiže i električni I-Pace model čija proizvodnja počinje sljedeće godine.

Jaguar E-Pace (2)

Morat ćemo pričekati svjetsku premijeru Jaguara E-Pace kako bismo saznali više detalja, ali znamo da će imati razne povezane tehnologije i mnogobrojne sigurnosne sustave, AWD pogon na sve kotače te benzinske i dizelske motore za pogon. Za početne motore očekujemo da budu 2.0 u dizelskoj i benzinskoj izvedbi, a 3.0 V6 u dizelskoj i benzinskoj inačici trebao bi isporučivati više od 300 KS. Spominje se i hibridna izvedba, u kombinaciji 1,5-dizelskog trocilindričnog i električnog motora. Automatski mjenjač bi trebao biti standardna oprema.

Platformu će dijeliti s modelom Land Rover Discovery Sport, a u prodaji ga očekujemo u 2018. godini. Pozicija će mu biti između F-Pace i I-Pace modela. Prve najave cijena za Jaguar E-Pace govore o 28.000 funti za početni model dok bi cijena za srednje jake modele mogla biti oko 40.000 funti, a najjači više od 60.000 funti.

Jaguar E-Pace (3)
Ključne riječi:
E-Pace F-Pace Jaguar SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.