Vidiauto Novosti Najave Uspoređujemo limuzine više srednje klase

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 20.10.2016. 18:46

VIDIAUTO Izbor tjedna - Palac gore za kupnju! 

Uspoređujemo limuzine više srednje klase BMW vs Jaguar vs Volvo

Uspoređujemo limuzine više srednje klase

Veliki sedani spadaju u najkonzervativniju kategoriju vozila. Za vozače različitih profila okupili smo tri cijenjena predstavnika iz BMW-a, Jaguara i Volva.

Automobili koje uspoređujemo su dovoljno različiti da jedni drugima na predstavljaju konkurenciju, a zajednička im je osobina da će vas u njima okolina registrirati kao individualca, nekoga tko zna zašto je odabrao marku koju vozi. U Hrvatskoj je najjednostavnije kupiti Audi ili Mercedes i biti frajer. No ima i onih koji traže nešto posebnije.

Automobile smo konfigurirali s dvolitrenim dizelskim motorima, pogonom na prednje odnosno stražnje kotače (nismo se odlučivali na pogon na sve kotače) i s automatskim mjenjačima (standard u ovoj klasi). Nismo htjeli pucati preko cilja – zamišljeni limit je pola milijuna kuna.

Početkom sljedećeg tjedna objavit ćemo cijeli tekst naše usporedbe i proglasiti pobjednika, a do tada pročitajte naše prethodne usporedbe.

Ključne riječi:
BMW Jaguar usporedba Volvo
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 3. srpanj 1978.

7-3-1978  Umire spasitelj Forda

Umire spasitelj Forda

Ernest R. Breech, predsjednik Ford Motor Company od 1955. do 1960. umro je u 81. godini života. Breech je drastičnim mjerama štednje spasio Ford od propasti te ga doveo do prvih profita nakon drugog svjetskog rata.

vs