Vidiauto Novosti Događanja Na Zagreb Auto show 3 vice premijere i 30 hrvatskih premijera

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 05.02.2016. 14:21

Veliki show stiže u Zagreb 

Na Zagreb Auto show 3 vice premijere i 30 hrvatskih premijera

Na Zagreb Auto show 3 vice premijere i 30 hrvatskih premijera

Za točno 60 dana u Zagrebu će se nakon osam godina održati Auto show. Nastupit će 200 izlagača u čak 14 paviljona.

Zagreb Auto show 2015, prema najavama koje dolaze od organizatora Zagrebačkog Velesajma, gradonačelnika Bandića te zagrebačke turističke zajednice bit će pravi show kakav u Zagrebu već dugo nije održan. Više od 120.000 posjetitelja imat će priliku uživo vidjeti nekoliko stotina vozila, među kojima će se posebno istaknuti 3 vice premijere te 30-ak hrvatskih premijera tako da će vam se isplatiti izdvojiti 35 kuna za jednokratnu ulaznicu na sajam. Organizatori očekuju dolazak cijelih obitelji i pojedinaca ne samo iz Zagreba i Hrvatske nego iz cijele Europe.

situacija_paviljoni_hr

Sve će početi ujutro 5. travnja 2016. kada će se samo za novinare otvoriti svih 14 paviljona koji će do tada biti i preuređeni za Zg Autoshow, a ukupna površina paviljona je 70.000 m2. Uz 31 marku automobila, 27 motociklističkih, četverocikličkih i bicikličkih marki te 19 marki gospodarskih vozila i autobusa svoje mjesto će pronaći i dva hrvatska proizvođača Rimac i Dok-ing koje će posjetitelji moći odmjeriti i isprobati na licu mjesta od 18 sati istog dana kada je i otvorenje za medije. Show traje do nedjelje 10. travnja 2016., što je nešto kraće nego što su bile prethodne zagrebačke auto show izložbe.

14. po redu Zagreb Auto show, međunarodni salon automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije okupit će, uz premijere i nove modele i koncepte vozila, lidere rezervnih dijelova i srevisne opreme, leasing kuće, domaću i stranu naftnu industriju.

autoshow_2016_podnaslov_hr

Idemo sada i na konkretne marke automobila koje će nastupiti: Citroen, DS, Renault, Nissan, Dacia, Peugeot, Kia, Mitsubishi, Brabus, Rimac, Honda, Mercedes, Smart, Toyota, Opel, Ford, Infiniti, Jaguar, Land Rover, Huyindai, Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, Porsche, Bentley, BMW, Mini, Mazda, Subaru i Suzuki. Primjećujete, nema vozila Fiat, Alfa Romeo, Jeep koje zastupa Autocommerce.

Uz izlagače na samom Zagrebačkom Velesajmu, odvijat će se i popratne aktivnosti koje će popularizirati sam Zagreb Autoshow - 5. travnja održat će se Biker's Show na Trgu bana J. Jelačića, zatim Old Timer Show 9. travnja također sa startom od zagrebačkog glavnog trga, karting utrke u paviljonu 35, Auto Moto Slalom natjecanje u spretnosti vožnje, izložba i utrka automodela na daljinsko upravljanje, izložbe oldtimera i maketa željeznica.

Zg auto show 2016_2
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.