Vidiauto Novosti Najave Novi benzinski motor za Renault Koleos

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 07.12.2020. 05:48

Novi motor 

Renault predstavlja Koleos za 2021., a najveća novost je benzinski motor

Novi benzinski motor za Renault Koleos

Renault je doradio Koleos za 2021. godinu i uveo je neke novosti koje uključuju benzinski motor, nova boja karoserije, kao i opcija sustava Hill Descent Control za 4WD izvedbu.

Nakon što je prošle godine doradio Koleos, Renault je pripremio još novosti na ovom modelu za modelsku godinu 2021. Možemo krenuti od jedinih vizualnih promjena, a one se odnose na prednja i stražnja svjetla koja dolaze u LED tehnologiji i imaju novi svjetlosni potpis.

Renault KOLEOS 2021 (2)

Tu je i nova boja karoserije Highland siva, a u unutrašnjosti se nude i nove kožne presvlake Riviera Camel, a uz njih se dobivaju i drveni umetci smeđe boje koji se mogu naći na vratima, ali i na središnjoj konzoli.

Renault KOLEOS 2021 (3)

Uz dizelski pogon sa 150 KS i sa 190 KS, Koleos za 2021. godinu dobiva i turbo benzinski motor sa 160 KS, a koji nudi i 270 Nm okretnog momenta i uparen je sa 7-brzinskim EDC automatskim mjenjačem s dvije spojke. Maksimalna brzina ovog modela je 200 km/h, dok mu za ubrzanje od 0 do 100 km/h treba 7,5 sekundi. Prosječna potrošnja mu je 6,7 litara i pritom ispušta 153 g CO2/km.

Renault KOLEOS 2021 (1)

Osim toga, Renault je pripremio i opcijski sustav za pomoć pri spuštanju nizbrdo (Hill Descent Control) koji je dostupan na izvedbi s pogonom na sve kotače, a koji radi pri brzinama od 5 do 30 km/h i koji Koleosu omogućuje bolje mogućnosti pri vožnji izvan asfalta.

Renault KOLEOS 2021 (5)

U ponudi će i dalje biti tri paketa opreme – Zen, Intens i Initiale Paris, a pogon na sve kotače će biti i dalje dostupan isključivo na snažnijem dizelskom motoru. Zaprimanje narudžbi bi trebalo krenuti već ovaj mjesec, a isporukama početkom sljedeće godine.

Ključne riječi:
Koleos redizajn Renault SUV Turbo benzinski
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs