Vidiauto Novosti Najave Stigao redizajnirani Nissan Qashqai

Autor: IR Objavljeno: 19.09.2017. 07:18

Popularan crossover 

Na tržište stigao redizajnirani Nissan Qashqai

Stigao redizajnirani Nissan Qashqai

Na naše je tržište u prodaju stigao redizajnirani Nissan Qashqai, jedan od automobila koji su popularizirali  SUV vozila na europskom tržištu.

Već od listopada je moguće sjesti za upravljač redizajniranog Nissan Qashqaija, jednog od automobila koji je popularizirao SUV vozila na europskom tržištu. Prva generacija Qashqaija je predstavljena 2007. godine i koja je doživjela dva redizajna, dok je druga generacija predstavljena 2014. godine, a sada je predstavljen i prvi redizajn.

Nissan Qashqai facelift sa strane

Ponuda motora je ostala ista, pa se tako u Nissan Qashqai ugrađuju 1,2-litreni benzinac sa 115 KS (ručni ili automatski mjenjač, samo prednji pogon) i 1,6-litreni sa 163 KS (ručni mjenjač, samo pogon na prednje kotače), dok predstavnike dizelskih motora čine 1,5-litreni sa 110 KS (ručni mjenjač, prednji pogon) i 1,6-litreni sa 130 KS (ručni ili automatski s pogonom na prednje kotače ili ručni mjenjač s pogonom na sve kotače).

Nissan Qashqai facelift sprijeda

Dosadašnji paketi opreme ostaju i dalje u ponudi (Visia, Acenta, N-Connecta i Tekna) te se dodaje još jedan novi paket – Tekna+, a koja u seriji donosi sjedala presvučena napa kožom crne boje (uz doplatu je moguće dobiti i ljubičastu boju!), vozačevo sjedalo opremljeno elektroničkom potporom za lumbalni dio leđa i BOSE Premium audio sustav s osam zvučnika. Izvana se Tekna+ oprema može prepoznati po mat srebrnim kućištima retrovizora i krovnih nosača i crni panoramski stakleni krov. Cijena za Nissan Qashqai Tekna+ iznosi 279.637 kuna, a riječ je o kombinaciji pogona na sve kotače i 1,6-litrenog dizel motora sa 130 KS.

Nissan Qashqai facelift unutrašnjost

Početna cijena za Nissan Qashqai 1.2 Visia iznosi 154.900 kuna, dok je najpovoljniji dizelaš Nissan Qashqai 1.5 dCi Visia sa 110 KS moguće kupiti za 173.307 kuna. Nissan Qashqai s pogonom 4x4 i 1.6 dCi motorom od 130 KS do registracije košta 208.651 kuna.

Ključne riječi:
Nissan Qashqai
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.