Vidiauto Automobili Predstavljamo Renault Alaskan s nosivošću jedne tone

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 27.07.2016. 17:55

Pick-up novitet 

Renault Alaskan s nosivošću jedne tone

Renault Alaskan s nosivošću jedne tone

Renaultov prvi pick-up imat će 2.3 dCi motor te stražnji ovjes s pet spona i krutu šasiju zatvorenih profila.

Namijenjen je za zadovoljavanje potreba profesionalnih korisnika, ali je idealan suputnik i za aktivnosti u slobodno vrijeme te svakodnevnu vožnju, najavljuju iz Renaulta. Zahvaljujući svojoj stručnosti u izradi lakih gospodarskih vozila (LGV), Renault nudi široku paletu usluga, prerada i dodataka koji će ispuniti najrazličitije potrebe kupaca.

Renault Alaskan (3)-1

Odlika Alaskana, uz nosivost do jedne tone, 3,5 tone koje može povući u prikolici i iznimne terenske sposobnosti sa stražnjim i s pogonom na sve kotače je i impozantna pojava te energična prednja maska čime Renault unosi svježinu u segment pick-upova. Full LED svjetla su u obliku slova C, prepoznatljiv detalj na svim novim Renaultima. Bit će čvrst, ali i udoban za vožnju sa spomenutim stražnjim ovjesom s pet spona, 230 mm udaljenosti od tla te Renaultovim 2.3 dCi dizelskim motorom s dvije turbine, snage 160 i 190 KS.

Renault Alaskan (2)-1

Alaskan je model s kojim Renault ima globalne ambicije. Pick-up segment čini više od trećine udjela novih registracija LGV-ova na svijetu, a godišnja prodaja iznosi pet milijuna vozila.

Renault je 18 godina vodeći proizvođač u prodaji lakih gospodarskih vozila u Europi te ima čvrste temelje u Latinskoj Americi i Africi. Nakon prošlogodišnjeg uvođenja Dustera Oroch, revolucionarnog modela u klasi pick-upova nosivosti pola tone na tržišta latinske Amerike i s Alaskanom planira rast. Vozilo će se proizvoditi u tri tvornice diljem svijeta.

Prodaja Alaskana najprije će početi u državama latinske Amerike, u kojima pick-upovi imaju snažnu tradiciju, a i Renault je već dugo prisutan. Prva zemlja u kojoj će se Alaskan prodavati bit će Kolumbija.

Ključne riječi:
Alaskan Renault
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. travanj 1995.

4-24-1995 Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1 proizvedena je na današnji dan 1995. godine. Od 1990. do 1995. godine, proizvedeno je 6939 primjeraka Corvette ZR-1. GM-ova namjera je bila stvoriti ultimativni sportski automobil u pogledu cijene i performansi.

vs

.::.