Vidiauto Novosti Najave Nagrada za Mitsubishi Eclipse Cross

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 09.10.2018. 06:12

Nagrada 

Mitsubishi Eclipse Cross je osvojio Good Design Award 2018

Nagrada za Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi Eclipse Cross je osvojio još jednu nagradu – Good Design Award 2018, koju dodjeljuje Japanski institut za promociju dizajna.

Mitsubishi Eclipse Cross, kompaktni SUV coupe oblika, osvojio je još jednu nagradu, i to onu prestižnog Japanskog instituta za promociju dizajna, odnosno osvojio je Good Design Award 2018. Presudnu ulogu je imao dizajn koji nije uobičajen u ovoj klasi vozila.

mitsubishi eclipse cross good design award straga 2

Eclipse Cross je dizajniran s oštrim linijama i coupe formom, a sve to na podignutoj podnici, kako bi vozač istovremeno imao sportski dizajn, ali i vozilo s kojim bez problema može sići s asfaltnih površina.

mitsubishi eclipse cross good design award sa strane

Kao objašnjenje za dodjeljivanje nagrade, na Institutu su napisali: „Odvažan profil, karakterne linije i posvećenost detaljima u kombinaciji daju ovom kompaktnom SUV vozilu impresivan dizajn koji inspirira nove avanture.“

mitsubishi eclipse cross good design award 1

Mitsubishi Eclipse Cross je trenutno dostupan s benzinskim motorom sa 163 KS, a može se kombinirati sa 6-brzinskim ručnim ili 8-brzinskim automatskim mjenjačem, s time da je pogon na prednje kotače vezan uz ručni mjenjač, dok je pogon na sve kotače vezan uz automatski mjenjač.

mitsubishi eclipse cross good design award interijer

Početna cijena mu je 169.900 kn za Inform opremu, a uskoro ćete na našim stranicama moći pročitati test Mitsubishi Eclipse Cross Instyle CVT s pogonom na sve kotače, a riječ je o najbogatije opremljenom modelu koji je trenutno dostupan na našem tržištu.

Ključne riječi:
eclipse cross Mitsubishi
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 4. prosinac 1971.

12-4-1971 Najveći opoziv vozila u povijesti

Najveći opoziv vozila u povijesti

General Motors je opozvao 6.700.000 vozila zbog greške na motorima. To je bio najveći dobrovoljni sigurnosni opoziv u povijesti autoindustrije.

vs

.::.