Vidiauto Novosti Najave Fiat Tipo dobiva S-Design i Sport izvedbe

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 21.01.2019. 05:58

Modelska godina 2019. 

Fiat Tipo ulazi u novu godinu s dvije nove izvedbe – Sport i S-Design

Fiat Tipo dobiva S-Design i Sport izvedbe

Fiatov predstavnik u kompaktnoj klasi u novu godinu ulazi s dva nova paketa opreme i u tri karoserijske izvedbe.

Za novu modelsku godinu, Fiat je pripremio nekoliko novosti za model Tipo, svog predstavnika u kompaktnoj klasi koji dolazi u verziji s 5 vrata, kao karavan ili kao limuzina. Tako će sada u ponudi biti četiri paketa opreme – Street, Mirror, S-Design i Sport.

Fiat Tipo Sport straga

Fiat Tipo Sport

Dva nova paketa opreme, S-Design i Sport, namijenjeni su mlađoj populaciji. Sport paket je namijenjen samo Fiat Tipu s 5 vrata, a donosi sportski prednji i stražnji branik, kao i sportske pragove te spojler na vrhu stražnjih vrata. Verziju koju vidite na slikama krasi nova Passione Red boja s opcionalnim crnim krovom.

Fiat Tipo Sport

Fiat Tipo Sport

Uz modele S-Design i Sport dostupna su četiri motora. Ponuda kreće od 1,4-litrenog benzinca s 95 KS, preko 1,4-litrenog T-jet motora sa 120 KS, do 1,3-litrenog Multijet dizelaša s 95 KS, te 1,6-litrenog Multijet dizelaša sa 120 KS, a koji je dostupan i s automatskim mjenjačem.

Fiat Tipo Sport interijer

Fiat Tipo Sport

Fiat Tipo Street donosi 16-inčne aluminijske naplatke, zatamnjena stakla i tamne ukrasne detalje i LED dnevna svjetla. U unutrašnjosti se nalazi i 7-inčni zaslon s Uconnect HD s podrškom za Android Auto i Apple CarPlay povezivost.

Fiat Tipo Street

Fiat Tipo Street

Kod modela Fiat Tipo Mirror dolazi i potpuno nova Venezia Blue boja, a ona dobro naglašava kromirane detalje na vanjskim ručkama, kućišta retrovizora i na prednjem dijelu vozila, a u ovom paketu dolaze i 16-inčni aluminijski naplatci. Nove verzije na tržište dolaze uskoro, a cijene će biti naknadno objavljene.

Fiat Tipo Mirror lineup

Fiat Tipo Mirror

Ključne riječi:
Fiat Mirror S-Design sport Street Tipo
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs

.::.