Vidiauto Novosti Najave Dorađeni Renault Kadjar s novim motorom

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 13.09.2018. 06:14

Redizajn 

Dorađeni Renault Kadjar s novim motorom i središnjom konzolom

Dorađeni Renault Kadjar s novim motorom

Renault je za Salon automobila u Parizu pripremio redizajnirani Kadjar koji dolazi s novim benzinskim motorom i dorađenom unutrašnjošću.

Iako na prvi pogled vizualne promjene nisu velike, redizajnirani Kadjar dolazi s novim prednjim i stražnjim branicima, novim aluminijskim naplatci od 17, 18 i 19 inča i tipičnim C svjetlosnim potpisom. No, sad se unutar tog C potpisa nalaze i LED pokazivači svjetla, a viši paketi opreme će serijski nuditi i LED svjetla za maglu.

Renault Kadjar redizajn straga

Najveća novost je ugradnja novog 1,3-litrenog turbo benzinskog motora, a bit će dostupan u verziji sa 140 KS i sa 160 KS. Motor je razvijen u suradnji s Daimlerom, a opremljen je filterom čestica. Moguće ga je upariti sa šest-brzinskim ručnim mjenjačem ili s automatskim mjenjačem s dvije spojke.

Renault Kadjar redizajn sa strane

U ponudi ostaju i dva dizel motora, Blue dCi sa 115 KS i Blue dCi sa 150 KS, a koji su opremljeni s dorađenim sustavom selektivne katalitičke redukcije (SCR). Svi motori će biti dostupni u verziji s pogonom samo na prednje kotače i u verzijama s pogonom na sve kotače.

Renault Kadjar redizajn interijer

Unutrašnjost također donosi veće promjene, pa je tako središnja konzola potpuno nova i puno ozbiljnijeg i elegantnijeg izgleda. U ponudi je 7-inčni zaslon multimedije  s redizajniranim softverom, a materijali koji se koriste u unutrašnjosti sad su još kvalitetniji.

Renault Kadjar redizajn interijer2

Redizajnirani Renault Kadjar u prodaju dolazi početkom sljedeće godine, a cijene bi trebale ostati na razini sadašnjeg modela.

Ključne riječi:
Kadjar redizajn Renault
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 8. prosinac 1981.

12-8-1981 Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi je pod vlastitim imenom počeo prodavati svoje automobile u SAD-u. Mitsubishi je i prethodno prodavao neka svoja vozila u SAD-u, ali samo u suradnji s američkim proizvođačima.

vs