Vidiauto Novosti Najave Citroen DS3 DS World Paris u samo 15 primjeraka

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 26.11.2013. 17:05

Ekskluzivno 

Citroen DS3 DS World Paris u samo 15 primjeraka

Citroen DS3 DS World Paris u samo 15 primjeraka

Samo 15 primjeraka bit će proizvedeno modela Citroen DS3 DS World Paris, a automobil će biti predstavljen u ekskluzivnom pariškom salonu DS World.

Citroen DS3 DS World Paris prema Citroenu predstavljat će elegantni dragulj i predmet čežnje, a „u njega je pretočen ugođaj prostora”, opisao ga je ukratko Thierry Metroz, dizajner DS linije. Ekskluzivna serija od samo petnaest primjeraka namijenjena je najstrastvenijim kolekcionarima DS linije i moći će se kupiti u pariškom salonu DS World.

Citroen DS3 DS World Paris nadahnut je arhitektonskim načelima art décoa i odraz je francuskog majstorstva. Zaogrnut je mat sivim plaštem dok su mu krov i osvrtna zrcala prekriveni mat smeđom bojom. Boje su osmišljene posebno za ovaj model. Uglađenost unutrašnjosti naglašena je kvalitetnim materijalima i presvlakama od smeđe nape s bež šavovima na sjedalima, letvici armaturne ploče, ručici mjenjača i središnjem naslonu za laktove. Naravno, tu je i numerirana pločica s natpisom DS WORLD PARIS ugrađena u letvicu armaturne ploče koja čini svaki modele jedinstvenim. Vrata su oplemenjena drvenim umetcima.

Za kraj, ispod haube će se nalaziti benzinski motor od 120 KS (VTi 120) i opremljen je automatskim mjenjačem.

Citroen DS3 1.6 THP 155 Ultra Prestige TEST
Ključne riječi:
Citroën DS World DS3 premijera
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. travanj 1925.

4-25-1925 Debi Maseratija

Debi Maseratija

Prvi automobil Alfierija Maseratija, Tipo 26, debitirao je pobijedivši u svojoj klasi u Targa Floriju. Alfieri Maserati sam je vozio trkaći automobil.

vs

.::.