Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Berlingo Multispace Pro s odbitkom PDV-a

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 17.11.2013. 15:34

Povoljno 

Citroen Berlingo Multispace Pro sa 100% odbitka PDV-a

Berlingo Multispace Pro s odbitkom PDV-a

Tražite li novo gospodarsko vozilo i želite odbiti do 100% PDV-a, Citroen nudi model Berlingo Multispace Pro, a cijena starta od 83.520 kn.

Citroen Berlingo Multispace Pro je lako gospodarsko vozilo upravo dostupno na hrvatskom tržištu, a Citroen je putnički model Berlingo prenamijenio u lako gospodarsko vozilo. Berlingo Multispace Pro ima dinamičan stil osobnog vozila, njegove vozne karakteristike i adute u pogledu udobnosti i sigurnosti te prednosti lakog gospodarskog vozila. Glavna pogodnost nabave je činjenica što se registrira kao lako gospodarsko vozilo s mogućnošću odbitka do 100 % PDV-a.

Citroen Berlingo Multispace Pro 2

Citroen Berlingo Multispace Pro već u serijskoj opremi Attraction nudi desna bočna klizna vrata, električne podizače prednjih stakala, ABS s elektroničkim razdjelnikom kočenja (REF) i pomoć pri naglom kočenju (AFU), bočna stakla koja se mogu odškrinuti u 2. redu, klupu 40/60, ostakljena dvokrilna stražnja vrata s brisačem i grijačem, plastičnu podnicu prtljažnog prostora koja se može skinuti, progresivni servo upravljač, upravljač podesiv po visini i dubini, zračni jastuk za vozača i suvozača…

Vozilo Berlingo Multispace Pro se registrira za 4 osobe, sadrži naknadno ugrađenu fiksnu pregradnu stijenu i atest kao lako gospodarsko vozilo. Recimo i kako cijena prerade s ugradnjom i atestom iznosi 3.650 kuna + PDV i nije uračunata u gore navedenu cijenu vozila.

Citroen Berlingo Multispace Pro cijena za sve pakete opreme i motore:

Citroen Berlingo Multispace Pro cijena
Ključne riječi:
Berlingo Multispace Pro cijena u Hrvatskoj Citroën
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.