Vidiauto Novosti Događanja Pogledajte Citroen DS World u srcu Pariza

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 26.11.2013. 16:29

Novi prostor 

Pogledajte Citroen DS World u srcu Pariza

Pogledajte Citroen DS World u srcu Pariza

Na čak tri kata Citroen u Parizu otvara vrata novog, prestižnog prostora posvećenog isključivo svijetu DS, DS World.

DS World predstavljat će od 27. studenog 2013. godine središnje mjesto namijenjeno prodaji, izložbi i povijesti DS linije, a bit će to mjesto i za umjetničke osjećaje i doživljaje. Lokacija u Parizu na kojoj se nalazi prostor DS World je na samo nekoliko koraka od avenija Champs Elysées i Montaigne - u ulici François 1. na broju 33.

Prostor je jedinstven u Europi, a kupcima će se pristupati pojedinačnim pristupom. Najavljuje se i izlaganje najljepših modela linije poput novog modela Citroen DS3 DS WORLD, u ograničenoj seriji od 15 primjeraka. Naravno, neizostavan je i legendarni Citroen DS predstavljen u listopadu 1955. godine, dok će se u DS Worldu izložiti model Citroen DS 19 iz 1956. godine. Bit će izloženi i modeli DS4 i DS5 u novom ruhu „Faubourg Addict”, na kojem se posebno ističe logotip DS. A budućnost linije na otvorenju autosalona DS World u Parizu predstavljat će konceptno vozilo WILD RUBIS (predstavnik budućnosti terenaca DS linije opremljen tehnologijom Full-Hybrid Plug in).

DS World će kupcima vozila DS nuditi kućnu dostavu novog DS-a u pariškoj regiji ili uslugu vraćanja automobila nakon servisa, a u ponudi je i vožnja Parizom s osobnim vozačem u izvornom DS 23 ili unajmljivanje tog legendarnog modela.

Nova Citroen DS linija predstavljena je 2010. godine i do sada je prodano 400.000 primjeraka, a sastoji se od modela DS3, DS3 Cabrio, DS4 i DS5.

Pogledajte dašak atmosfere na fotografijama:

Citroen DS World Paris (2)
Citroen DS World Paris (3)
Citroen DS World Paris (4)
Citroen DS World Paris (5)
Citroen DS World Paris (6)
Citroen DS World Paris (7)
Ključne riječi:
Citroën DS DS World DS3 DS3 Cabrio DS4 DS5
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.