Vidiauto Novosti Najave Citroen C-Aircross Concept

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 07.02.2017. 17:30

Konceptni automobil 

Citroen C-Aircross Concept na Ženevskom auto salonu

Citroen C-Aircross Concept

Kompaktni SUV Citroen C-Aircross Concept temeljen je na Citroenu C3, ali prilagođen novom segmentu.

Citroen će C-Aircross Concept premijerno predstaviti u Ženevi na auto salonu početkom ožujka 2017. Kabina konceptnog automobila opremljena je najnaprednijom tehnologijom u službi praktičnosti koja olakšava život, u skladu s programom Citroën Advanced Comfort. Korisna, praktična i suvremena, ta tehnologija služi svim putnicima u automobilu. Vrata modela C-Aircross Concept otvaraju se u suprotnim smjerovima.

Citroen C-Aircross Concept (5)

Komande na upravljaču su intuitivne, korisne informacije o vožnji prikazuju se izravno u vozačevu vidnom polju dok se minimalistički instrumenti jedinstvenog vizualnog dojma prikazuju na širokoj staklenoj površini. Citroën C-Aircross Concept dodatno unaprjeđuje funkcije head-up prikaza i naprednu funkciju prikaza prostora iza vozila. Dvije bočne kamere preuzimaju ulogu tradicionalnih vanjskih osvrtnih zrcala - slike se prikazuju na zaslonu umjesto unutarnjeg osvrtnog zrcala. Za optimalan pregled situacije iza vozila, koncept je opremljen i stražnjom kamerom smještenom u središtu krovnog spojlera.

Citroen C-Aircross Concept (3)

C-Aircross Concept opremljen je pametnim i intuitivnim sučeljem čovjeka i stroja. Vozači i putnici imaju pristup širokoj paleti funkcija putem 12-inčnog središnjeg dodirnog zaslona smještenog u samom središtu kontrolnog centra automobila. Svaki putnik može odabrati glazbu za sebe ili pogledati svoj omiljeni film. Ovisno o željenom doživljaju u unutrašnjosti, moguć je niz različitih konfiguracija: 1/3:2/3, 2/3:1/3 ili preko cijelog zaslona.

Citroen C-Aircross Concept ima sustav Grip Control osmišljen kako bi poboljšao vozna svojstva u gradskoj vožnji i na planinskim cestama.

Citroen C-Aircross Concept (1)
Citroen C-Aircross Concept (2)
Ključne riječi:
C-Aircross Concept Citroën koncept Ženeva Motor Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 27. lipanj 1990.

6-27-1990  NASCAR-ovi munjeviti dani

NASCAR-ovi munjeviti dani

Tvrtka Paramount Motion Pictures predstavila je na današnji dan 1990. godine film Days of Thunder, djelo istih ljudi koji su kreirali hit Top Gun. Glavne uloge igrali su Tom Cruise i Nicole Kidman.

vs