Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Citroen C3 inspiracija za modnu kolekciju

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 22.12.2016. 11:31

C3 Collection 

Citroen C3 inspiracija za modnu kolekciju

Citroen C3 inspiracija za modnu kolekciju

C3 Collection je nastala spajajući fotografije novog Citroena C3 aplikacijom na više vrsta tkanina.

Iza C3 Collection stoji Jelena Holec, a modna kolekcija inspirirana je novim Citroënom C3 te je spajajući fotografije ovog vozila stvorila zadivljujuće hipnotičke motive, na granici futurizma i nadrealnog. Aplikacijom fotografija na više vrsta tkanina kreirana je zanimljiva modna priča od desetak modela u tri različite boje, spojivih u velik broj različitih odjevnih kombinacija za različite prigode, sportsko-elegantnog duha, baš kakav je i novi Citroën C3.

Citroen-C3-1

Novi Citroen dostupan je s dva benzinska i dva dizelska motora, a cijene počinju od 82.900 kuna

Kolekcija naglasak stavlja na pokret, udobnost i suvremenost što su i glavne karakteristike novog Citroën C3. Jelena Holec je mlada, talentirana dizajnerica čije su kreacije karakteristične po eksperimentiranju s printom na tkanini te vlastitim, autorskim dizajnom tkanina koje koristi u izradi svojih kolekcija, što je kompleksan i dugotrajan postupak. Dizajn motiva na tkanini početak je priče, a spajanje više cjelina u finalni odjevni komad zahtijevaju duboko promišljanje, posebice ako želite da finalni proizvod bude nosiv i ženstven.

C3 Collection (5)

Kolekciju C3 snimio je modni fotograf Goran Čižmešija kroz dinamičan pokret i više različitih mogućnosti kombiniranja odjevnih predmeta, nosivih u svakoj prilici. Kolekcija je dostupna u C3 Projekt Koncept Storeu u zagrebačkom Centru Kaptol.

C3 Collection (1)
Ključne riječi:
C3 Citroën
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 28. rujan 1978.

9-28-1978  Rekord za Wankel motor

Rekord za Wankel motor

Urednik američkog automobilskog časopisa Car & Driver postigao je svjetski brzinski rekord za automobile pogonjene rotacijskim (Wankel) motorom. Za upravljačem modificirane Mazde RX-7 Don Sherman je vozio 297,74 km/h.

vs

.::.