Vidiauto Novosti Događanja 32 Spačeka iz Hrvatske i inozemstva na Raidu

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 19.09.2016. 17:01

2CV Three Rivers Raid 

32 Spačeka iz Hrvatske i inozemstva na Raidu

32 Spačeka iz Hrvatske i inozemstva na Raidu

68 osoba je u 32 Spačeka sudjelovalo u 2CV Three Rivers Raid u organizaciji Hrvatskog 2CV Citroen Kluba, koji je na taj način proslavio osamnaest godina svoga djelovanja.

Manifestacija 2CV Three Rivers Raid je održana prošli vikend, a start trodnevnog Raida je bio u petak 16. rujna 2015. ispred utvrde Stari Grad u Sisku. Vozilo se uz rijeku Savu do Parka prirode Lonjsko Polje.

2CV Three Rivers Raid (1)

Sljedeći dan su učesnici sa Spačekima prelazili Savu preko dviju skela te se kroz Sunju zaustavili u jedinom Adrenalin parku na tom području. Makadamskim putovima su nastavili dalje do Hrvatske Kostajnice gdje su obišli Stari grad i boravili uz samu rijeku Unu kod Đenadije.

Treći dan je šarena kolona Spačeka stigla u Sisak, uz obalu rijeke Kupe, gdje su sudjelovali u otvorenju izložbe fotografija Kluba pod nazivom Pogled na svijet ...kroz otvoreni krov Spačeka! u fotogaleriji Siscia Obscura koja je za građane otvorena do 24. rujna 2016. Nakon obilaska grada Siska, uz stručno vodstvo, učesnici ovogodišnjeg 2CV Three Rivers Raida su završili trodnevno druženje u Siscia Jazz Klubu.

2CV Three Rivers Raid (2)

Sudjelovala su sljedeća 32 vozila:
2cv 6 = 21
2cv AK 400 = 2
Dyane 6 = 3
Ami = 2, DAK = 2
Mehari = 1
HY = 1

Raidu su se pridružili još i Citroën C4 Cactus i obiteljska limuzina Citroën C-Elysée Medveščak, koja je u rujnu u ponudi po iznimno pristupačnih 81.900 kn i uz 4 godine jamstva uz Citroën Financiranje.

2CV Three Rivers Raid (4)
Ključne riječi:
C4 Cactus Citroën Spaček
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.