Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Novi Citroen C3 s 5 godina jamstva

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 12.12.2016. 16:23

Četiri motora u ponudi 

Novi Citroen C3 s 5 godina jamstva ili 80.000 km

Novi Citroen C3 s 5 godina jamstva

Novi Citroen od danas je u prodaji s dva benzinska i dva dizelska motora, a cijene počinju od 82.900 kuna.

Potpuno novi dizajn karakterizira novi Citroen C3 čija prodaja počinje danas u Hrvatskoj. C3 je najprodavaniji Citroenov model - do sada je prodan u više od 3,5 milijuna primjeraka. Dužine je 3,99 metara te dolazi s pet vrata i s pet sjedala. Širina u visini ramena od 1379 mm je za 20 mm viša u odnosu na prethodnu generaciju. Obujam prtljažnika je 300 litara.

Citroen C3 (6)

Izražajne boje, jedinstven oblik i grafički elementi pridonose njegovom energičnom stavu punom samopouzdanja. Odvažan stil naglašavaju i brojne mogućnosti personalizacije. Unutrašnjost novog C3 odlikuje se dizajnom koji u prvi plan stavlja udobnost tako da je svako putovanje ispunjeno zadovoljstvom. Dizajn armaturne ploče odlikuje se širokom poprečnom letvicom koja naglašava dojam širine i kabini daje jedinstven karakter. Ta letvica može biti obojana, presvučena običnom ili impregniranom tkaninom, s prošivima ili bez njih te se može oplemeniti kromiranim ili obojanim ukrasima.

Citroen C3 (4)

Opremljen je suvremenim internetskim tehnologijama, kao što je ConnectedCAM Citroën, ugrađena 2-megapikselna kamera visoke razlučivosti s velikim kutom od 120° koja omogućuje dijeljenje slika i videa preko interneta, a predstavljena je prvi put u svijetu. U slučaju sudara automatski se aktivira snimanje te se omogućuje pohranjivanje snimke duge minutu i pol (30 sekundi prije / 1 minuta nakon sudara). Taj sustav može biti koristan vozaču u slučaju nesreće te poslužiti kao dokaz.
Na 7-inčnom tabletu dostupne su sve funkcije poput navigacijskog sustava 3D s glasovnim prepoznavanjem i povezanim s internetom.

Citroen C3 (5)

Izvana, novi Citroen C3 može krasiti dvobojna karoserija s tri boje krova koje prate obojani detalji na svjetlima za maglu, kućištima osvrtnih zrcala, stražnjim staklima i na Airbumpu. Airbump se sastoji se od 6 kapsula koje sadrže zrak te su postavljene na donji dio vrata, koji je osobito podložan oštećenjima u gradskom okruženju. Elementi Airbumpa ukrašeni su obrubom u bijeloj ili crvenoj boji, ovisno o boji krova.

Kamera za vožnju unatrag, upozorenje na nenamjeran izlazak iz voznog traka i nadzor mrtvog kuta također dolaze s novim Citroenom C3.

Cijene za Citroen C3:

Cijene za Citroen C3
Citroen C3 (3)
Citroen C3 (1)
Ključne riječi:
C3 cijena u Hrvatskoj Citroën
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs