Vidiauto Novosti Najave Citroen za Frankfurt najavljuje C4 Cactus Mehari Aircross

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 17.08.2015. 11:11

IAA 2015 

Citroen za Frankfurt najavljuje C4 Cactus Mehari, Aircross...

Citroen za Frankfurt najavljuje C4 Cactus Mehari Aircross

Frankfurtski auto salon sredinom rujna će ugostiti i zanimljive modele iz Citroena.

Citroen će u Frankfurtu izložiti dva konceptna automobima s kojima će iskazati svoju viziju automobila. Po prvi će put biti predstavljena svježa i energična izvedba modela C4 Cactus konstruiranog u duhu legendarnog modela Méhari, a isto tako po prvi put u Europi bit će predstavljen konceptni automobil Aircross koji je svojim obrisima pokazao potencijal da na svjetskoj razini postane dio visoke klase.

C4 cactus

Nadalje, Citroen najavljuje obnovljenu C4 gamu te Berlingo Multispace, a na štandu će biti izloženi C4 Cactus i C1
Citroen predstavlja motore najnovije generacije poput dizelskog motora BlueHDi (u Citroënu C5 u izvedbama sa 150 i 180 KS) te benzinski turbomotor PureTech s tri cilindra, inače odabran za motor godine ("Engine of the Year"). Za kraj, najavljuje se Citroen Connect obogaćen novim uslugama koje ćemo vidjeti u Frankfurtu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. srpanj 1945.

7-25-1945 Kaiser Frazer

Kaiser Frazer

Henry Kaiser i Joseph Frazer osnovali su tvrtku za proizvodnju automobila. Već u prvoj godini proizvedeno je 11.000 automobila, a godinu dana kasnije 100.000. Radi nedostatka sredstava novi se modeli nisu razvijali tako da je tvrtka 1953. prodana. Na fotografiji se nalazi Kaiser Virginian iz 1949.

vs

.::.