Vidiauto Novosti Događanja Mitsubishi Space Star, Mercedes-Benz CLA i drugi na Garage Auto Showu

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 24.05.2013. 15:10

Westgate 

Mitsubishi Space Star, Mercedes-Benz CLA i drugi na Garage Auto Showu

Mitsubishi Space Star, Mercedes-Benz CLA i drugi na Garage Auto Showu

U Westgate Shopping Cityju održava se Garage Auto Show na kojem se mogu vidjeti mnogobrojni novi automobili. Gašparić Grupa izlaže svoje automobile na tri lokacije - Mitsubishi, Hyundai, Mercedes-Benz i Smart.

Možete uživati u novitetima - od potpuno novog gradskog modela Mitsubishi Space Star, kompaktog crossover modela ASX do velikog SUV-a Outlendera. Tu je i neprikosnoveni radnik, model L200. Kod Hyundaija će biti prilika razgledati popularan kompakt i30, kao i manjeg brata - i20. Mnogo pažnje privući će i vrlo popularan crossover ix35 kao i novopridošla treća generacija SUV modela Santa Fe.

Posebnu pažnju svakako će plijeniti izložbeni primjerci Mercedes-Benza. Iz programa njemačkog proizvođača tu su E-klasa, koja je stigla i u obnovljenom izdanju, ali i u potpunosti novi model CLA. Radi se o četverovratnom coupeu koji plijeni pozornost gdje god se pojavi, kao i njegov veći brat - CLS. Za ljubitelje karavana pripremljen je CLS Shooting Break, a tu je i nova A-klasa. Imate li potrebe za nešto više prostora vjerujemo da će vam se svidjeti B-klasa, a neće ostati razočarani niti ljubitelji SUV-a. Za njih je pripremljen ML 250 BlueTEC 4MATIC. Tražite li pak idealan automobil za grad u Westgate Shopping Cityju možete isprobati i smart fortwo coupe.

Garage Auto Show održava se od 23. do 26. 05.2013. a možete uživati u bogatom popratnom programu – modnim revijama na pisti dugoj 75 metara, premium loungeu, probnim vožnjama i drugim događanjima. Automobili su raspoređeni na površini od 20.000 kvadrata, a automobile koje ste mogli pratiti u izvještajima iz Ženeve moći ćete vidjeti u Westgateu - Renault Captur, Opel Cascada, Peugeot 2008.

Ključne riječi:
Hyundai Mercedes Mitsubishi Opel
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 23. lipanj 1996.

Zanardijeva prva CART pobjeda

Alessandro Zanardi, bivši vozač Formule 1, osvojio je na današnji dan 1996. godine svoju prvu CART IndyCar utrku u Portlandu, Oregon, u bolidu Reynard-Honde.

vs

.::.