Vidiauto Novosti Najave 6 godina jamstva za sve nove Mazde

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 28.10.2022. 04:42

Mazda je uvela 6 godina jamstva za sve svoje modele

6 godina jamstva za sve nove Mazde

Mazda je od 01.09.2022. uvela tvorničko jamstvo od 6 godina ili 150.000 kilometara za sva svoja nova vozila, a Mazda Europe Service se produljuje svakim posjetom ovlaštenom servisu.

Od 1. rujna 2022. Mazda je uvela tvorničko jamstvo od 6 godina ili 150.000 km na svoj cjelokupni asortiman kako bi dodatno poboljšala korisničko iskustvo. Ova činjenica još jednom pokazuje da japansku marku karakterizira jasan prioritet: dobrobit i zadovoljstvo svakog vozača njezinih vozila. Svi programi koji se nude u ovlaštenim servisima tvrtke vrte se upravo oko tog cilja. To se jasno može vidjeti u visokoj razini zadovoljstva među kupcima marke i, iznad svega, u njihovoj lojalnosti u postprodajnim uslugama. Mazda je oduvijek poznata po vrlo lojalnim kupcima. Ne samo da se vraćaju kako bi kupili još jednu Mazdu, već ostaju vjerni ovlaštenim Mazda partnerima prilikom servisiranja svojeg automobila. Dodatni razlog za visoku lojalnost su Mazdini servisni programi. Servisna lojalnost u prve tri godine je viša od 90 % u Hrvatskoj. To znači da gotovo 90 % kupaca Mazde odlazi na servis kod ovlaštenih partnera u prve tri godine posjedovanja svog automobila.

2022_Mazda2_Homura-Special-Edition_still_2

Mazdino 6-godišnje jamstvo nije jedina usluga koju Mazda nudi svojim kupcima. Još jedan primjer je Mazdin program Fair Service. Ukratko, ovaj program podrazumijeva posebne uvjete i popuste na dijelove za Mazdine automobile starije od tri godine. Program se primjenjuje na originalne Mazdine dijelove za servis i održavanje, kada servis obavlja ovlašteni Mazdin partner. To znači popust na dijelove za servis i održavanje prema klasifikaciji proizvođača.

Mazda CX-30 Skyactiv-G 150 AWD Plus Sound Style 03

U ovim vremenima relativne nesigurnosti, ne samo u automobilskom sektoru, kupcima je važna svaka usluga koja nudi više stabilnosti i povjerenja. Tako vlasnike Mazde štiti Mazda Europe Service (MES) – program servisne pomoći koji pokriva cijelu Europu i koji je spreman pomoći ako se dogodi neočekivani problem ili kvar na cesti te potreba za vučom. MES se produljuje za još godinu dana svakim godišnjim posjetom ovlaštenom Mazda partneru, do starosti vozila od 10 godina. Na ovaj način kupci Mazde mogu bezbrižno putovati Europom.

Mazda 6 Sedan CD184 AT Takumi Plus  15

Tu je i dodatna usluga koju Mazda pruža svojim kupcima je aplikacija MyMazda koja sadrži dokumente poput digitalne servisne evidencije (DSR), koja vas upozorava da je potrebno održavanje i da postoje dijelovi koje biste možda trebali zamijeniti. Možete brzo pristupiti trenutačnim jamstvima ili istražiti digitalni priručnik za korisnike u obliku vodiča koji je lako pratiti. Putem aplikacije moguće je i kontaktirati pomoć na cesti. Ako imate uslugu povezanog vozila, možete pristupiti i drugim značajkama poput daljinskog upravljanja, pronalaska vozila i slanja odredišta automobilu.

Ključne riječi:
6 godina garancije 6 godina jamstva Mazda
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam







Na dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs