Vidiauto Novosti Najave 100 milijuna eura automobila u Zagrebu

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 03.09.2021. 10:34

Mate Rimac: 100 milijuna eura vrijedni automobili u Zagrebu

100 milijuna eura automobila u Zagrebu

Mate Rimac je na svojem Facebook profilu objavio fotografije 100 milijuna eura vrijednih automobila koji će se moći vidjeti danas ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Danas će se ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta moći vidjeti najekskluzivniji automobili na svijetu, a u Hrvatsku su stigli u sklopu događanja Supercar owners circle. A na svom Facebook profilu je Mate Rimac objavio fotografije tek dijela ekskluzivnih automobila koje su njihovi vlasnici dovezli.

rimac_6

Supercar owners circle (SOC) je najekskluzivniji svjetski klub kolekcionara automobila, a u tom ekskluzivnom klubu se nalazi i jedna Nevera. Tako će se danas od 15 sati automobili moći vidjeti ispred HNK u Zagrebu, nakon čega kreću do Zrakoplovno-tehničkog centra u Velikoj Gorici, gdje će se nadmetati u utrkama ubrzanja. Naknadno će automobili biti izloženi i u Opatiji i Malom Lošinju.

rimac_3

A Mate je ovom prilikom napisao: ''Ovdje je jedno 100M Eura u automobilima. Prosječan clan ovog kluba posjeduje 60 automobila sa prosječnom vrijednosti od $1.2M po autu. Vjerujem da u Hrvatsku nikad nije došla “moćnija” grupa ljudi - sto može donijeti jako dobre rezultate. Ako im imamo sto ponuditi…''

rimac_2
rimac_5
Ključne riječi:
Mate Rimac Rimac
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 25. siječanj 1905.

Britanac postavio rekord u Floridi

Arthur MacDonald iz Velike Britanije postavio je novi svjetski brzinski rekord na Daytona Beachu u Floridi - 241 km/h.

vs