Vidiauto Novosti Događanja Priprema se desant na Zagreb! Old school Desant :)

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 19.09.2013. 22:21

Oldtimeri 

Priprema se desant na Zagreb! Old school Desant :)

Priprema se desant na Zagreb! Old school Desant :)

Ovo nemojte propustiti! 100 oldtimer vozila prodefilirat će Zagrebom i okolicom u sklopu 7. Old School Desanta na Zagreb.

Na Desantu na Zagreb u nedjelju 22. rujna 2013. sudjeluju: Buba klub Zagreb, BMW klub, Buba klub Štefanovac, Buba klub Zagreb, Citroën klub Croatia, Fićo fan klub, Mini klub Zagreb, MZ klub, Mercedes klub, OTK Ozalj, OTK Stari kotači, OTK Varaždin, OTK Zagreb, Old school forum, Vespa klub Zagreb te veliki broj individualaca.

Svi oldtimeri startaju u nedjelju 22. rujna 2013. u 11 sati s parkirališta na zagrebačkom Prisavlju kod “Kockice”. Stotinu oldtimer vozila krenut će u vožnju centrom Zagreba, zatim preko Mikulića, Šestina, Granešine i Makruševca, a cilj im je doći do 13.00 sati u Muzej automobila Ferdinand Budicki u Zagrebu.

Kratak podsjetnik: Old school desant je manifestacija koja od 2007. povezuje veliki broj klubova vlasnika starodobnih vozila iz Hrvatske i inozemstva čime se promovira turizam grada Zagreba.

Kolona povijesnih automobila i motora predstavlja 115 godina od pojave prvog automobila u Hrvatskoj kada je grof Marko Bombelles dovezao automobil marke Benz u Vinicu kraj Varaždina. Iznenađenje: kolonu će u nedjelju predvoditi automobilistička legenda Jovica Paliković u automobilu NSU Prinz.
Na fotografijama u galeriji možete vidjeti kako je to bilo na prošlom Desantu.

Ključne riječi:
Muzej automobila Old school Desant oldtimer
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. srpanj 1938.

Dick Seaman osvaja veliku nagradu Njamačke

Dick Seaman je za volanom Mercedes-Benz-a 154 pobijedio na velikoj nagradi Njemačke na Nurburgringu. Dick Seaman je bio prvi Britanac kojem je to uspjelo nakon 15 godina.

vs

.::.