Vidiauto Novosti Događanja Otvoren prvi Renault Store u Hrvatskoj

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 09.12.2014. 09:31

Prvi u Krapini, a zatim slijede novi 

Otvoren prvi Renault Store u Hrvatskoj

Otvoren prvi Renault Store u Hrvatskoj

Renault Store je novi svjetski koncept prodajnih salona, a nakon prvog u Krapini slijedi otvaranje salona po cijeloj Hrvatskoj.

Prvi Renault Store u Hrvatskoj otvoren je u Auto Centru Redan u Krapini, a u preuređenom prodajnom salonu stigao je novi koncept prodaje vozila. Koncept postupno preuzimaju svi Renaultovi saloni u svijetu, a na prvom mjestu je usredotočenost na kupca kao najvažniji kapital marke Renault. Cilj je s kupcima biti povezan preko Interneta i prodajnih salona, a program pod nazivom C@RE (Customer Approved Renault Experience) prati kupca i njegovo ponašanje te se usredotočuje na prodajne i postprodajne usluge.

Renault Store (1)

Naime, kupci zahtijevaju sve veće standarde usluga, nerijetko na temelju iskustva u drugim tržišnim sektorima, a raširena uporaba digitalnih medija u svim područjima života mijenja ponašanje i očekivanja diljem svijeta. Čak 94% kupaca prije odlaska koncesionaru pretražuje Internet i posjećuje prodajni salon manje od 2 puta prije kupovine vozila.

Renault Store (2)

Osim lako dostupnih informacija o vozilima na internetskim stranicama i društvenim mrežama, Renault će nuditi bogatije interaktivno iskustvo kupnje u prodajnim salonima, pri čemu prednost ima kakvoća odnosa prodajnih i servisnih savjetnika, a ponude vjernosti bit će prilagođene profilima i vozilima kupaca.

Renault Store (3)

Cilj programa C@RE je ukinuti granicu između virtualnog i stvarnog svijeta kako bi kupac prelazio iz jedne faze u drugu, bez gubitka informacija ili kontakta tako da kupci od sada više ne moraju uvijek novim osobama iznova objašnjavati što traže. Program C@RE sastoji se od 40 projekata kao što su 3D konfigurator, osobni portal kupca Moj Renault, specijalizirani saloni Renault Store, Renaultove internetske trgovine, posebna obuka tehničara i prodavača za rad s kupcima i obećanja kupcima.

Renault Store (4)
Ključne riječi:
Internet prodaja automobila Renault
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.