Vidiauto Novosti Događanja Otvoren prvi Renault Store u Hrvatskoj

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 09.12.2014. 09:31

Prvi u Krapini, a zatim slijede novi 

Otvoren prvi Renault Store u Hrvatskoj

Otvoren prvi Renault Store u Hrvatskoj

Renault Store je novi svjetski koncept prodajnih salona, a nakon prvog u Krapini slijedi otvaranje salona po cijeloj Hrvatskoj.

Prvi Renault Store u Hrvatskoj otvoren je u Auto Centru Redan u Krapini, a u preuređenom prodajnom salonu stigao je novi koncept prodaje vozila. Koncept postupno preuzimaju svi Renaultovi saloni u svijetu, a na prvom mjestu je usredotočenost na kupca kao najvažniji kapital marke Renault. Cilj je s kupcima biti povezan preko Interneta i prodajnih salona, a program pod nazivom C@RE (Customer Approved Renault Experience) prati kupca i njegovo ponašanje te se usredotočuje na prodajne i postprodajne usluge.

Renault Store (1)

Naime, kupci zahtijevaju sve veće standarde usluga, nerijetko na temelju iskustva u drugim tržišnim sektorima, a raširena uporaba digitalnih medija u svim područjima života mijenja ponašanje i očekivanja diljem svijeta. Čak 94% kupaca prije odlaska koncesionaru pretražuje Internet i posjećuje prodajni salon manje od 2 puta prije kupovine vozila.

Renault Store (2)

Osim lako dostupnih informacija o vozilima na internetskim stranicama i društvenim mrežama, Renault će nuditi bogatije interaktivno iskustvo kupnje u prodajnim salonima, pri čemu prednost ima kakvoća odnosa prodajnih i servisnih savjetnika, a ponude vjernosti bit će prilagođene profilima i vozilima kupaca.

Renault Store (3)

Cilj programa C@RE je ukinuti granicu između virtualnog i stvarnog svijeta kako bi kupac prelazio iz jedne faze u drugu, bez gubitka informacija ili kontakta tako da kupci od sada više ne moraju uvijek novim osobama iznova objašnjavati što traže. Program C@RE sastoji se od 40 projekata kao što su 3D konfigurator, osobni portal kupca Moj Renault, specijalizirani saloni Renault Store, Renaultove internetske trgovine, posebna obuka tehničara i prodavača za rad s kupcima i obećanja kupcima.

Renault Store (4)
Ključne riječi:
Internet prodaja automobila Renault
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 5. srpanj 1933.

Začetak legende zvane Autobahn

Fritz Todt proglašen je ukazom Adolfa Hitlera glavnim inspektorom za njemačke ceste uz glavni zadatak da izgradi sustav autocesta. Do 1936. je izgrađeno oko 100.000 km autocesta čime je njemačka dobila najsuvremeniju cestovnu mrežu u svijetu.

vs