Vidiauto Novosti Događanja Fotograf Peter Lindbergh i Citroen

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 08.04.2014. 09:18

Citroen 

Fotograf Peter Lindbergh i Citroen

Fotograf Peter Lindbergh i Citroen

U Zagrebu se održava izložba Petera Lindbergha, a vozila za vožnju po Zagrebu za Petera i njegovu pratnju osigurao je Citroen.

Peter Lindbergh i njegova pratnja će se udobno voziti u dva Citroena DS5 i C5 CrossToureru. Lindbergh je fotograf svjetskog glasa čije fotografije od 8. do 10. svibnja 2014. možete pogledati u Zagrebu u Domu Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Ne koristi Photoshop niti bilo kakve druge alate koji ljudima (najčešće fotografira žene) oduzimaju njihovu prirodnost i pretvaraju ih, prema riječima Petera Lindbergha, u lica bez duše.

Fotografirao je za časopise Twen i Stern, Vogue, Rolling Stone, New Yorker, Harpers Bazaar, Vanity Fair i Allure, a dva je puta snimao za Pirelli kalendar. Osim kao fotograf, Lindbergh je poznat i kao redatelj dokumentarnih filmova.

Peter Lindbergh i Citroen (2)
Peter Lindbergh i Citroen (3)
Ključne riječi:
C5 CrossTourer Citroën DS5 fotograf Peter Lindbergh
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 5. prosinac 1977.

12-5-1977 Prednji pogon za Amerikance

Prednji pogon za Amerikance

Predstavljen je Plymouth Horizon, prvi mali američki automobil s prednjim pogonom. Tehnički napredak na području pogonske tehnologije omogućio je smanjenje dimenzija i troškova proizvodnje sustava prednjeg pogona.

vs

.::.