Vidiauto Novosti Najave Citroen u švicarskim bojama

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 28.02.2014. 13:52

Geneva Motor Show 2014 

Citroen u švicarskim bojama

Citroen u švicarskim bojama

Na Ženevskom sajmu automobila bit će predstavljen zanimljiv koncept, a nosit će boje zemlje u kojoj se sajam održava - Švicarske.

Citroen je na konceptnom automobilu C1 Swiss & Me, koji će u Ženevi imati svjetsku premijeru, napravio ilustraciju koja asocira na Švicarsku - karoserija je dvobojna, a grafika povezuje crveni krov, kao podsjetnik na švicarsku zastavu i karoseriju u sedefastoj bijeloj boji.

Konceptni Citroen C1 Swiss & Me ima proširene blatobrane i uzdužne nosače, široke kotače i središnju ispušnu cijev na stražnjem braniku. O novom Citroenu C1 već smo pisali - vozilo će imati masu od 840 kilograma te tri benzinska motora u ponudi - benzinski e-VTi 68 s peterostupanjskim mjenjačem, VTi 68 koji može biti uparen s upravljanim mjenjačem te VTi 82 s tri cilindra.

Citroen C1 Swiss & Me  (2)
Citroen C1 Swiss & Me  (3)
Citroen C1 Swiss & Me  (4)
Citroen C1 Swiss & Me  (1)
Ključne riječi:
C1 Citroën Geneva Motor Show premijera
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 4. srpanj 1984.

200. pobjeda Richarda Pettya

Richard Petty, kralj NASCAR utrka ubilježio je svoju 200-tu pobjedu u karijeri na utrci Firecracker 400 race u Daytoni. Utrci je prisustvovao rekordan broj gledatelja među kojima je bio i tadašnji predsjednik SAD-a Ronald Reagan.

vs