Vidiauto Novosti Događanja Besplatan servis za Renault i Dacia vozila

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 21.03.2014. 13:47

Renault 

Besplatan servis za Renault i Dacia vozila

Besplatan servis za Renault i Dacia vozila

Besplatno servisirajte svoj Renault ili Daciju i osvojite novi Megane Generation u okviru Dana otvorenih vrata u Renault servisima.

Dan otvorenih vrata u Renault servisima održava se u subotu 29. ožujka 2014. te svim vlasnicima Renault i Dacia vozila omogućuje besplatan proljetni pregled vozila. Renault tom prilikom nudi i 20% popusta na sve originalne dijelove, 10% popusta za kupnju dodatne opreme, 50 kuna popusta za kupnju i montažu 4 ljetne gume.

Za 50 kuna možete iskoristiti promotivnu ponudu za međunarodnu uslugu Renault 2+ pomoć na cesti za sva Renault vozila starija od dvije godine, a koja podrazumijeva: neograničeni broj izlazaka na intervenciju, bez obzira je li ona potrebna zbog vozačeve pogreške ili kvara na vozilu, kao i nastavak besplatnog korištenja te usluge ako kupac jednom godišnje obavi redovni servis vozila u ovlaštenom servisu.
Ukoliko ste član kluba Moj Renault tada će vam usluga održavanja vozila u ovlaštenom servisu biti umanjena za 100 kn (popust traje do 29. ožujka 2015.).

Besplatnim pregledom vozila imate priliku za osvajanje novog Renault Meganea Generation kojim u nagradnoj igri Renault Nissan Hrvatska nagrađuje svoje dugogodišnje vjerne vozače.

Ključne riječi:
Dacia Megane Renault tehnički pregled vozila
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 6. prosinac 1976.

12-6-1976 O'Neal postavila novi rekord

O'Neal postavila novi rekord

Na današnji dan, Kitty O'Neal je postavila novi brzinski rekord za žene. Upravljajući raketno vozilo Moticator SM1, O'Neal je u pustinji Alvard postigla brzinu od 844 km/h. Prosječna brzina joj je iznosila 825 km/h čime je postigla novi rekord za žene.

vs