Vidiauto Novosti Autobiz Volvo financijske usluge u Hrvatskoj

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 30.06.2020. 05:59

Financije 

Volvo financijske usluge krenule s radom u Hrvatskoj

Volvo financijske usluge u Hrvatskoj

Volvo Financial Services (VFS) s novoosnovanim poduzećem, VFS Leasing d.o.o., krenuo je s poslovanjem. Od sada će kupci gospodarskih vozila u Hrvatskoj moći brže i jednostavnije riješiti financiranje putem novoosnovanog VFS Leasinga.

Volvo Grupa u Hrvatskoj počela je nuditi financijske usluge, početni odazivi na tržištu su izvanredni jer su mnogu kupci vrlo zainteresirani da čitav proces kupnje obave na jednom mjestu. Svako je poslovanje jedinstveno i ima svoj način osiguravanja rasta i profitabilnosti, a VFS u uskoj suradnji s kupcima gospodarskih vozila pronalazi najbolja moguća rješenja upravo za kupce gospodarskih vozila.

VT-Dušan Mavrič, MD of Volvo Trucks Adriatic North

Dušan Mavrič

''Kupci Volvo Group Croatia d.o.o. pokazali su velik interes za našim financiranjem i raduje nas da ćemo vlastitim programima financiranja moći podržati mnogobrojne kupce pri kupnji novih i rabljenih vozila.'' izjavio je Dušan Mavrič, direktor regije Adriatic North.

Peter_Ecsy_Prokurist VFS Leasing

Péter Écsy

''Dolaskom VFS-a na hrvatsko tržište, ojačali smo našu sveobuhvatnu ponudu, omogućivši kupcima novih i rabljenih gospodarskih vozila kompletno rješenje uz pametno i fleksibilno financiranje koje nudi VFS.'' izjavio je Péter Écsy, prokurist VFS Leasing d.o.o.

Dubravko Jelčić, Kristina Jelačić i Igor Smolec

Dubravko Jelčić, Kristina Jelačić i Igor Smolec

''Mi razumijemo kupce gospodarskih vozila, njihovu djelatnost, okruženje u kojem posluju kao i izazove s kojima se suočavaju bolje od drugih. Zato su naša rješenja prilagođena upravo njima, a mi smo tu da im pomognemo pronaći najbolje rješenje, čak i u ovim izazovnim vremenima'' izjavio je Igor Smolec direktor VFS Leasing d.o.o.

Volvo kamioni FMX_01

VFS Leasing d.o.o. osnovan je u siječnju 2020. godine i nudi razne financijske pakete. VFS duboko razumije poslovanje svojih klijenata i zalaže se za upravljanje financiranjem suvremenim i prilagođenim načinom poslovanja kupaca, te nastoji razvijati dugoročne odnose s kupcima tijekom svojih poslovnih ciklusa. Financijski stručnjaci iz poduzeća VFS Leasing d.o.o. za hrvatske kupce Volvo kamiona, Volvo građevinske opreme, Volvo autobusa i Renault Trucks vozila kreirat će najbolja rješenja, pripremiti prilagođene ponude, pružiti odgovarajuće savjete za svakog pojedinog klijenta i pružiti im sveobuhvatnu podršku u njihovom poslovanju.

Ključne riječi:
financije gospodarska vozila leasing VFS Leasing Volvo
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 5. srpanj 1933.

Začetak legende zvane Autobahn

Fritz Todt proglašen je ukazom Adolfa Hitlera glavnim inspektorom za njemačke ceste uz glavni zadatak da izgradi sustav autocesta. Do 1936. je izgrađeno oko 100.000 km autocesta čime je njemačka dobila najsuvremeniju cestovnu mrežu u svijetu.

vs