Vidiauto Novosti Autobiz Total Rubia Truck Centar u Hrvatskoj

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 09.06.2019. 08:22

TRTC koncept 

Total pokreće koncept Total Rubia Truck Centra u Hrvatskoj

Total Rubia Truck Centar u Hrvatskoj

Koncept Total Rubia Truck Centra (TRTC) je globalni projekt ujedinjenja najboljih servisnih centara u Hrvatskoj i drugim zemljama HUB Balkana pod brandom Total.

Total Croatia d.o.o. je otvorila prvi TRTC servisni centar u Hrvatskoj u sklopu nastavka ulaganja na domaćem tržištu. Cilj TRTC servisnih centara je pružiti podršku Total partnerima i poboljšati cjelokupno iskustvo krajnjeg korisnika.

2019-06-03 01.40.03 3

''Provedbom ovog projekta, Total Croatia d.o.o. nastavlja poboljšavati globalne standarde poslovanja tvrtke na hrvatskom i drugim tržištima u regiji. Vjerujemo da je koncept TRTC-a velika prilika da budemo bliže našim potrošačima, a viša kvaliteta usluge bit će jedan od načina na koji vraćamo i nagrađujemo naše vjerne korisnike koji su nam vjerovali tijekom proteklih godina'', rekao je Nikola Marković, voditelj projekta u HUB Balkans.

2019-06-03 01.40.03 2

Prvi servisni centar koji je ušao u TRTC mrežu, Automehanika d.d. iz Zagreba, otvorio je vrata svježe brendiranog servisnog prostora. ''Ulaskom u TRTC mrežu ulažemo u znanje naših zaposlenika, podižemo razinu usluge i ostvarujemo bolji odnos s klijentima. Totalova potpora je ključna za nas kako bismo poboljšali svoje priznanje, kvalitetu i stručnost. Ponosni smo što smo prvi TRTC servisni centar u Hrvatskoj'', rekao je Željko Juratovac, voditelj servisa Automehanika d.d.

2019-06-03 01.40.04 1

Ambicija Totala je razviti ovu mrežu u cijeloj Hrvatskoj u naredne dvije ili tri godine. Prvi kriterij za ulazak u partnerski program TRTC-a bit će kvaliteta pružene usluge, dostupnost i vidljivost. Kao dio mreže, članovi će imati koristi od brojnih prednosti kao što su održivost, prepoznatljiv vizualni identitet i naravno da ih preporučuje Total. Osim toga, svaki će servisni centar biti podržan kroz marketinške aktivnosti i kontinuirano usavršavanje za poboljšanje tehničkog znanja svojih zaposlenika u TRTC servisnim centrima.

2019-06-03 01.40.05 1

Konačno, pri odabiru TRTC servisnih centara, krajnji korisnici će imati koristi od iznimne kvalitete usluge i posebnih promocija.

Ključne riječi:
kamion Total Total Rubia Truck Centar TRTC
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 17. listopad 1994.

10-17-1994 Najduža vožnja taksijem

Najduža vožnja taksijem

Nakon 42.350 prijeđenih kilometara vozač taksija Jeremy Levine i dvoje putnika Mark Aylett i Carlos Aresse vratili su se u London s puta do Rta dobre nade u Južnoj Africi. Putnici su za avanturu platili nevjerojatnih 40.000 funti (oko 65.000 eura).

vs