Vidiauto Novosti Autobiz Novo vodstvo u regionalnom uredu Totala

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 09.06.2019. 07:56

Tržište 

Novo vodstvo u regionalnom uredu Totala

Novo vodstvo u regionalnom uredu Totala

Novi izvršna direktorica će naslijediti Almilu Acan Kahvecioglu, a i najavljuje daljnja ulaganja na balkansko tržište, uz nastavak intenzivnog angažmana tvrtke na projektima u području društvene odgovornosti.

Na svečanosti koja je održana u rezidenciji Francuske ambasade, uz prisutnost Njegove ekselencije g. Frederika Mondolonija, ambasadora Francuske, potpredsjednik tvrtke Total za jugoistočnu Europu, Pierre Duhot, predstavio je Prisciliu Dubocage, novu izvršnu direktoricu tvrtke za tržišta Hrvatske, Srbije i Slovenije. Gospođa Dubocage službeno će preuzeti obveze izvršnog direktora od 1. srpnja 2019.

Frederik Mondoloni 02

Frederik Mondoloni

Priscilia Dubocage stiže u Total HUB Balkans iz ureda tvrtke Total u Keniji gdje je na poziciji mrežnog menadžera uspješno vodila portfelji od 200 benzinskih pumpi širom zemlje. Prije toga, od 2014. do 2017. gospođa Dubocage je bila na poziciji regionalnog menadžera prodaje u Francuskoj. Gospođa Dubocage završila je magisterij na teme sagorijevanja, zagađenja i rizika za životnu sredinu.

Priscilia Dubocage 01

Priscilia Dubocage

Kao novi  izvršni direktor Total HUB Balkans, Priscilia Dubocage s velikim zadovoljstvom prihvaća izazov. "Kao izvršni direktor za Srbiju, Sloveniju i Hrvatsku, nije samo moja dužnost, već i zadovoljstvo da održim jake i privilegirane odnose s našim profesionalnim i privatnim kupcima, našim dioničarima i partnerima. Ponosna sam na priliku da nastavim s razvojem planova koji su inicirani od strane moje prethodnice, Almile Acan Kahvecioglu, i najavim još više investicija kada je u pitanju osiguravanje originalnog proizvoda visoke kvalitete, dok smo u isto vrijeme fokusirani na projekte društvene odgovornosti u cilju osnaživanja spomenutih odnosa i održavanja jake pozicije koju Total ima u regiji", izjavila je Priscilia Dubocage.

Almila Acan Kahvecioglu 01

Almila Acan Kahvecioglu

Obraćajući se publici u Francuskoj ambasadi, Almila Acan Kahvecioglu zahvalila se kolegama u Total HUB Balkans na njihovom vrijednom radu tijekom proteklih 5 godina. ''Zajedno smo implementirali više projekata koji su omogućili Totalu osnaživanje svojeg položaja u regiji Balkana. Pored onih koji  su fokusirani na naše bliske partnere i kupce, kao što je Rubia karavan namijenjen profesionalnim vozačima tijekom kojega smo posjetili Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu s našim specijaliziranim Rubia kamionom i naše rastuće Total Quartz mreže auto servisa u čitavoj regiji, jako smo puno investirali i u društveno odgovorne projekte kao što je kampanja ''Na putu prema sigurnosti djece u prometu''. Značaj ovog projekta je prepoznat i globalno od strane tvrtke Total prvim mjestom na internom natjecanju za Inovacije na razini Europe, kao i od strane Francusko-srpske gospodarske komore koja mu je dodijelila Grand Prix 2018 nagradu. Na kraju, u 2018. godini je ukupan promet Total Hub Balkana dostigao 27 milijuna dolara.''

Ključne riječi:
maziva Total ulje
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 16. srpanj 1955.

7-16-1955 Prva pobjeda Mossa

Prva pobjeda Mossa

Legendarni britanski vozač Stirling Moss pobijedio je na velikoj nagradi Britanije u Aintreeu za upravljačem Mercedesa Benz W196. Iako ga smatraju jednim od najboljih F1 vozača u povijesti, Moss je tijekom svoje karijere ostao u sjeni Fangia.

vs