Vidiauto Novosti Autobiz Besplatna kava za zdravstvene djelatnike

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 25.03.2020. 05:24

Zahvala 

Besplatna kava za zdravstvene djelatnike na odabranim Tifon i INA benzinskim postajama

Besplatna kava za zdravstvene djelatnike

Tifon i INA zahvaljuju zdravstvenim djelatnicima na predanom radu besplatnom kavom na odabranim maloprodajnim mjestima.

U vrijeme pandemije koronavirusa Covid-19 Tifon te INA Grupa čine sve kako bi osigurali sigurnost opskrbe tržišta i kontinuitet poslovanja. Pri tome kao odgovorne tvrtke slijede sve preporuke kako bi se spriječilo širenja koronavirusa Covid-19 jer nam je zaštita zdravlja naših kupaca i radnika na prvom mjestu.

Tifon, Dobra (2)

Svjesni truda koji je potrebno uložiti u ovim okolnostima tvrtke posebnu zahvalnost besplatnom kavom žele odati zdravstvenim djelatnicima – istinskim herojima, koji ne mareći za vlastitu sigurnost i često u nemogućim uvjetima pokazuju iznimnu predanost svom pozivu. INA Grupa će kroz svoje članice besplatnu kavu osigurati i za zdravstvene djelatnike u Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori.

INA, Zir (3)

U Hrvatskoj će zdravstveni djelatnici, uz predočenje iskaznice kojom potvrđuju svoj status, kavu moći preuzimati na odabranim maloprodajnim mjestima Tifona i Ine od danas, dok akcija na tržištu BiH i Crne Gore kreće sutra, 25. ožujka. Više informacija o samoj akciji kao i informacije o poduzetim mjerama zaštite na maloprodajnim mjestima Tifona, kao i njihovim radnim vremenima potražite na internetskim stranicama Tifona.

Ključne riječi:
INA Tifon
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 20. rujan 1984.

9-20-1984 Automobil kao oružje terorista

Automobil kao oružje terorista

Dvanaest ljudi poginulo je u napadu autobombom na ambasadu SAD-a u Beirutu, Libanon. Bilo je to prvi puta u povijesti da je automobilska bomba odnijela veći broj života, no do danas ona se razvila u jedno od omiljenih oružja terorista.

vs