Vidiauto Novosti Autobiz Peugeot 208 i Hrvatski automobil godine

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 17.03.2020. 05:02

Nagrade 

Novi Peugeot 208 izabran i za Hrvatski automobil 2020. godine

Peugeot 208 i Hrvatski automobil godine

Stručni žiri Hrvatske automobilske udruge izabrao je novi Peugeot 208 Hrvatskim automobilom 2020. godine, a istovremeno je i Jasmina Pecotić, PR Manager Za Citroen, DS i Peugeot dobila Zlatnu plaketu za Odnose s javnošću 2019.

Nedavno je nova generacija Peugeota 208 izabrana za ''Car of the Year 2020'', odnosno za automobil godine, a sada je po stručnom žiriju Peugeot 208 osvojio i nagradu za Hrvatski automobil 2020. godine. Ovaj izbor se tradicionalno održava već 19 godina. Žiri je sastavljen od uglednih stručnjaka i znanstvenika iz automobilske branše, a vrednovana su sva bitna svojstva nominiranih modela po mjerilima domaćih kupaca: kvaliteta, pouzdanost, komfor, udobnost, performanse, sigurnost, ekonomičnost, održavanje, ekologija i zadržavanje vrijednosti, vodeći i računa o omjeru uloženog i dobivenog.

Peugeot 208_5

Peugeot 208 druge generacije donosi bitna unapređenja u funkcionalnosti, sigurnosti i kvaliteti, gabaritima i mogućnostima potpuno zadovoljava potrebe prosječne hrvatske obitelji te zaslužuje titulu ‘Hrvatski automobil 2020. godine”, istaknuo je predsjednik Stručnog žirija, prof. dr. sc. Željko Marušić. ”Peugeot 208 uvodi inovativno interaktivno 3D sučelje, koje vozačima omogućava potpun uvid u parametre vožnje za povećanje aktivne sigurnosti te vrhunski dizajn i komfor za automobil B-segmenta”, naglasio je  professor emeritus Ivan Dadić.  Goran Husinec, dipl, ing, stalni sudski vještak za tehniku i procjenu vozila, istaknuo je da Peugeot 208 ima vrlo stabilnu i čvrstu strukturu karoserije, koja je osigurala 91 posto sigurnosti po Euro-NCAP testu, stabilan je i upravljiv te ima dinamične  i štedljive motore, posebice dizelski BlueHDi. I to mu osigurava povoljan omjer plaćenog i dobivenog.

Jasmina Pecotić

Istovremeno je Nagradu za odnose s javnošću dodijeljena Jasmini Pecotić, PR Manageru za Citroen, DS i Peugeot. Ona  od 1998. godine radi kao PR Manager automobilskih marki, a ovo joj je osma nagrada za najbolji angažman u Odnosima s javnošću. Aktivno je sudjelovala na brojnim međunarodnim i domaćim prezentacijama, automobilskim sajmovima, te ostvarila profesionalne, uspješne i učinkovite odnose s kolegama iz struke i hrvatskim novinarima, a dvije godine bila je aktivan član Uprave Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Ključne riječi:
208 Jasmina Pecotić Peugeot
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs