Vidiauto Novosti Akcije Ljetna akcijska ponuda za Nissan Qashqai

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.07.2018. 15:00

Posebna ljetna ponuda 

Nissan Qashqai N-Connecta s panoramskim krovom za 169.900 kn

Ljetna akcijska ponuda za Nissan Qashqai

Bogato opremljen Nissan Qashqai N-Connecta u ljetnoj ponudi dolazi sa staklenim panoramskim krovom i uzdužnim nosačima za 169.900 kuna!

U posebnoj ljetnoj ponudi bogato opremljen Nissan Qashqai N-Connecta s benzinskim 1.2 DIG-T motorom i s panoramskim staklenim krovom nudi se po posebnoj cijeni od 169.900 kn.

Nissan Qashqai

Bogata serijska oprema uključuje Nissan inovativni panoramski Around View Monitor (AVM) – sustav kamera za parkiranje s pogledom u 360° oko vozila, multimedijski navigacijski sustav NissanConnect, 18-inčne aluminijske naplatke niz sigurnosnih sustava - automatsko kočenje u hitnom slučaju s funkcijom prepoznavanja pješaka, sustav prepoznavanja prometnih znakova, upozorenje na izlazak iz voznog traka, prednje i stražnje parkirne senzore, a tu su i panoramski stakleni krov i uzdužni krovni nosači gratis.

Nissan Qashqai 1,6 dCi 4WD Tekna detalji 10

Osim toga, standardna je oprema i dvozonski automatski klima uređaj, senzori za kišu, Bluetooth, kožni volan, dodatno zatamnjena stražnja stakla, automatska svjetla, električno preklopivi retrovizori, inteligentni ključ i još mnogo toga.

Nissan Qashqai 1,6 dCi 4WD Tekna detalji 09

U ovoj Nissan akciji kupcima modela Nissan Qashqai putem Nissan Financiranja nudi se mogućnost financiranja kupnje vozila s besplatnom odgodom plaćanja od godinu dana bez troškova kamate te uz 7 godina jamstva. Ponuda vrijedi za vozila sa zalihe i traje do kraja kolovoza.

Ključne riječi:
akcija Nissan Qashqai
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 12. kolovoz 1908.

Proizveden prvi Ford Model T

Prvi Ford Model T izašao je iz tvornice u Detroitu. Proizvodnja ovoga automobila eksplodirala je pet godina kasnije kada je uvedena pokretna traka. Model T bio je prvi «narodni» automobil u povijesti, a proizvodio se sve do 1927.

vs