Vidiauto Novosti Najave Dacia Duster Edition 2016 na Frankfurtskom auto salonu

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 18.09.2015. 12:14

IAA Frankfurt 2015 

Dacia Duster Edition 2016 na Frankfurtskom auto salonu

Dacia Duster Edition 2016 na Frankfurtskom auto salonu

Dvije godine nakon redizajna Dacia Duster će u Frankfurtu pokazati lagano osvježenje u dizajnu. Stiže i kamera za vožnju unatrag.

Dacia Duster Edition 2016 ne donosi velike preinake, radi se samo o dodatnoj opremi koja će vizualno promijeniti izgled ovaj SUV.

Novost su 16-inčni aluminijski naplatci dijamantne obrade čime se dodatno ističe snažan stav Dustera. Dacia mijenja dosadašnju zelenu boju karoserije, zelenu Olive, a zamijenit će ju nova zelena boja Altaï.

Dacia Duster Edition 2016 (2)

U interijeru dolaze dvije nove opcije presvlaka - crna Silicon i kombinacija sive i crne Féderer koje krase diskretni sivi šavovi. Osnovni modeli Dacije Duster serijski će biti opremljeni presvlakama Silicon crne boje, a u ponudi bogatije opremljenih modela bit će presvlake sjedala Féderer u kombinaciji sive i crne boje. Nadalje, nekadašnje sive presvlake Cosmos zamijenjene su sivim presvlakama Platinum (ovisno o tržištu i inačici), što je posebno vidljivo na oblogama vrata, ručicama vrata i umetcima središnje konzole.

Dacia Duster Edition 2016 (1)

Stiže novi paket opreme - do sad dostupan u inačicama Anniversary ograničene serije, multimedijski i navigacijski sustav MEDIA-NAV Evolution od sad se nalazi i u odabranim inačicama Dustera Édition 2016. Dacia Duster dobit će i kameru za vožnju unatrag što će biti dio dodatne opreme Duster Édition 2016.

Dacia Duster Edition 2016 (3)
Ključne riječi:
2016 Dacia Duster Edition Frankfurt
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 29. rujan 1913.

9-29-1913 Tužna smrt Rudolfa Diesela

Tužna smrt Rudolfa Diesela

Izumitelj dizelskog motora Rudolf Diesel izvršio je samoubojstvo u 55-toj godini života, skokom s broda u kanalu LeManche. Dizelski motor ubrzo je revolucionirao industriju i prijevoz, pogotovo kamionski, brodski i željeznički.

vs