Vidiauto Novosti Najave Dacia Duster Edition 2016 na Frankfurtskom auto salonu

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 18.09.2015. 12:14

IAA Frankfurt 2015 

Dacia Duster Edition 2016 na Frankfurtskom auto salonu

Dacia Duster Edition 2016 na Frankfurtskom auto salonu

Dvije godine nakon redizajna Dacia Duster će u Frankfurtu pokazati lagano osvježenje u dizajnu. Stiže i kamera za vožnju unatrag.

Dacia Duster Edition 2016 ne donosi velike preinake, radi se samo o dodatnoj opremi koja će vizualno promijeniti izgled ovaj SUV.

Novost su 16-inčni aluminijski naplatci dijamantne obrade čime se dodatno ističe snažan stav Dustera. Dacia mijenja dosadašnju zelenu boju karoserije, zelenu Olive, a zamijenit će ju nova zelena boja Altaï.

Dacia Duster Edition 2016 (2)

U interijeru dolaze dvije nove opcije presvlaka - crna Silicon i kombinacija sive i crne Féderer koje krase diskretni sivi šavovi. Osnovni modeli Dacije Duster serijski će biti opremljeni presvlakama Silicon crne boje, a u ponudi bogatije opremljenih modela bit će presvlake sjedala Féderer u kombinaciji sive i crne boje. Nadalje, nekadašnje sive presvlake Cosmos zamijenjene su sivim presvlakama Platinum (ovisno o tržištu i inačici), što je posebno vidljivo na oblogama vrata, ručicama vrata i umetcima središnje konzole.

Dacia Duster Edition 2016 (1)

Stiže novi paket opreme - do sad dostupan u inačicama Anniversary ograničene serije, multimedijski i navigacijski sustav MEDIA-NAV Evolution od sad se nalazi i u odabranim inačicama Dustera Édition 2016. Dacia Duster dobit će i kameru za vožnju unatrag što će biti dio dodatne opreme Duster Édition 2016.

Dacia Duster Edition 2016 (3)
Ključne riječi:
2016 Dacia Duster Edition Frankfurt
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 28. listopad 1918.

10-28-1918 Nastanak Tatre

Nastanak Tatre

Tvrtka koja je kasnije postala poznata pod nazivom Tatra svoj je prvi automobil proizvela 1897. Nakon završetka rata 1918. godine mjesto Nesselsdorf u Autrougarskoj Monarhiji, postaje dio novoosnovane Čehoslovačke i mijenja ime u Koprivnicka. Tvrtka mijenja ime u Koprivnicka Wagenbau i počinje proizvodnju automobila pod nazivom Tatra.

vs