Vidiauto Novosti Najave Pick-up Nissan Navara NP300

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 20.08.2015. 11:59

Vidjet ćemo ga u Frankfurtu 

Pick-up Nissan Navara NP300

Pick-up Nissan Navara NP300

Nissan Navara NP300 će moći prevesti teret nosivosti do jedne tone, a službeno će pick-up biti predstavljen na Međunarodnom sajmu automobila u rujnu u Frankfurtu.

Nova Nissan Navara NP300 će po prvi put biti predstavljena u Europi, a vozilo će biti rezultat 80-godišnje tradicije oblikovanja i izrade robusnih i učinkovitih lakih gospodarskih vozila s kojim Nissan planira postaviti nove standarde u ovom segmentu. Nova Navara je i službeni partner UEFA Lige prvaka.

Nissan Navara NP300 imat će uključene sve važne značajke vozila iz Nissanove game inovativnih gradskih terenaca, osmišljen je tako da bude izdržljiv i praktičan, a istodobno primjeren za sve potrebe poslovanja.

Za sada Nissan ne otkriva previše, ali najavljuju dobar dizajn, unaprijeđene i inovativne tehnologije te učinkovitost gradskoga vozila.

Nissan Navara

Nissan Navara na jednom od Vidiauto testova automobila

Ključne riječi:
2015 auto salon Frankfurt Navara Nissan Pick Up
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 1. siječanj 1942.

1-1-1942 Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Kongres SAD-a zabranio je prodaju novih automobila i komercijalnih vozila civilima. Do kraja mjeseca svi su se proizvođači u SAD-u prebacili na vojnu proizvodnju te je proizvodnja civilnih automobila u potpunosti zaustavljena.

vs