Vidiauto Novosti Najave Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept u Ženevi

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 16.02.2017. 16:00

Geneva Motor Show 2017 

Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept u Ženevi

Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept u Ženevi

Na skorom Ženevskom auto salonu Citroën će predstaviti SpaceTourer 4X4 Ë Concept.

Konceptni automobil Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept dio je posebne kolekcije „Ë“. Radi se o jedinstvenom dizajnu sastavljenom od suvremenih i tehnološki naprednih proizvoda predstavljenih na posljednjem Pariškom salonu automobila. Neobični grafem „Ë“ je iz naziva marke Citroën koji se izgovara kao „E s prijeglasom“.

Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept (3)

U XS izvedbi, SpaceTourer 4x4 E Concept ima ugrađen 4WD pogon razvijen u suradnji s tvrtkom Dangel, zaštitnu opremu i vanjske vizualne elemente, podnica je od tla udaljena za dodatnih 60 mm u odnosu na serijsku verziju SpaceTourer, a krasi ga i posebno unutarnje uređenje koje mu daje izgled praktičnog i suvremenog pustolova snažnog dizajna, spremnog za pustolovinu i užitak. Namijenjen je osobama koje žele bijeg od svakodnevice sa stilom i ležernošću.

Moderni furgon Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept u estetskom pogledu predstavlja finu obradu boja i materijala, unutra i izvana te time dobiva snažan vizualan stav i energičan izgled. Ë Concept krase posebne zaštitne obloge sprijeda i straga kao i krovni nosači izgleda mat aluminija. Prepoznatljiv je po logotipu „4X4“ smještenom ispod bočnih osvrtnih zrcala te na vratima prtljažnika, a gume su mu opremljene lancima za snijeg.

Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept (4)

Odlikuje se obradom karoserije u bijeloj boji snažnog tehnološkog karaktera na prednjem kraju i vratima prtljažnika. Iz profila i na vratima prtljažnika ukrašen je modernim motivom: vojničkim uzorkom u raznim nijansama sive snažnog tehnološkog karaktera naglašenog nalijepljenim crvenim monogramom. Ta crvena boja podsjeća na obojene elemente na kotačima opremljenima tamnim kromiranim naplatcima od 19''.

Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept opremljen je dizelskim motorom BlueHDi 150 S&S s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa te nudi performanse na svim podlogama i vrhunsku udobnost u vožnji neovisno o okolini.

Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept (2)
Ključne riječi:
4X4 Ë Concept Citroën SpaceTourer Ženeva Motor Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 27. lipanj 1990.

6-27-1990  NASCAR-ovi munjeviti dani

NASCAR-ovi munjeviti dani

Tvrtka Paramount Motion Pictures predstavila je na današnji dan 1990. godine film Days of Thunder, djelo istih ljudi koji su kreirali hit Top Gun. Glavne uloge igrali su Tom Cruise i Nicole Kidman.

vs