Vidiauto Novosti Najave Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept u Ženevi

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 16.02.2017. 16:00

Geneva Motor Show 2017 

Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept u Ženevi

Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept u Ženevi

Na skorom Ženevskom auto salonu Citroën će predstaviti SpaceTourer 4X4 Ë Concept.

Konceptni automobil Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept dio je posebne kolekcije „Ë“. Radi se o jedinstvenom dizajnu sastavljenom od suvremenih i tehnološki naprednih proizvoda predstavljenih na posljednjem Pariškom salonu automobila. Neobični grafem „Ë“ je iz naziva marke Citroën koji se izgovara kao „E s prijeglasom“.

Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept (3)

U XS izvedbi, SpaceTourer 4x4 E Concept ima ugrađen 4WD pogon razvijen u suradnji s tvrtkom Dangel, zaštitnu opremu i vanjske vizualne elemente, podnica je od tla udaljena za dodatnih 60 mm u odnosu na serijsku verziju SpaceTourer, a krasi ga i posebno unutarnje uređenje koje mu daje izgled praktičnog i suvremenog pustolova snažnog dizajna, spremnog za pustolovinu i užitak. Namijenjen je osobama koje žele bijeg od svakodnevice sa stilom i ležernošću.

Moderni furgon Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept u estetskom pogledu predstavlja finu obradu boja i materijala, unutra i izvana te time dobiva snažan vizualan stav i energičan izgled. Ë Concept krase posebne zaštitne obloge sprijeda i straga kao i krovni nosači izgleda mat aluminija. Prepoznatljiv je po logotipu „4X4“ smještenom ispod bočnih osvrtnih zrcala te na vratima prtljažnika, a gume su mu opremljene lancima za snijeg.

Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept (4)

Odlikuje se obradom karoserije u bijeloj boji snažnog tehnološkog karaktera na prednjem kraju i vratima prtljažnika. Iz profila i na vratima prtljažnika ukrašen je modernim motivom: vojničkim uzorkom u raznim nijansama sive snažnog tehnološkog karaktera naglašenog nalijepljenim crvenim monogramom. Ta crvena boja podsjeća na obojene elemente na kotačima opremljenima tamnim kromiranim naplatcima od 19''.

Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept opremljen je dizelskim motorom BlueHDi 150 S&S s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa te nudi performanse na svim podlogama i vrhunsku udobnost u vožnji neovisno o okolini.

Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept (2)
Ključne riječi:
4X4 Ë Concept Citroën SpaceTourer Ženeva Motor Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 8. prosinac 1981.

12-8-1981 Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi je pod vlastitim imenom počeo prodavati svoje automobile u SAD-u. Mitsubishi je i prethodno prodavao neka svoja vozila u SAD-u, ali samo u suradnji s američkim proizvođačima.

vs

.::.