Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Posebna serija Renault Captur Helly Hansen

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 24.06.2014. 01:21

Renault Captur 

Posebna serija Renault Captur Helly Hansen

Posebna serija Renault Captur Helly Hansen

Rezultat suradnje Renaulta s markom sportske odjeće Helly Hansen je Captur u ograničenoj seriji.

Renault Captur Helly Hansen u odnosu na standardni Captur dolazi u četiri dvobojne izvedbe - jarkoj crvenoj (prisutnoj i u kabini, s crnim ili krem krovom), sjajno crnoj s krovom krem boje, sivoj Cassiopée s crnim krovom te u krem s crnim krovom. Tu su i sive zaštite prednjih i stražnjih odbojnika te sjajni crni 17'' naplatci koji dodatno ističu izgled crossovera Captur. Kratica HH na blatobranima podsjeća na partnerstvo s markom Helly Hansen.

Renault Captur Helly Hansen (5)

U unutrašnjosti ćete kupnjom Captura Helly Hansen dobiti tablet osjetljiv na dodir s R-Link sustavom, a uz dodatnu nadoplatu možete imati i kožne presvlake. Putnički prostor krase i posebni ukrasni elementi poput crvenih vrpci na armaturnoj ploči, „karbonskog” umetka na upravljaču, kromiranih pragova vrata i prednjih tepiha.

Captur Helly Hansen serijski je opremljen sustavom Extended Grip, prvi put ugrađenom 2013. u Renault Scénic X-Mod. Taj napredan sustav nadzora prianjanja pogonskih kotača razvijen je iz sustava protiv proklizavanja koji vozilu omogućuje pouzdano prianjanje na cesti u teškim uvjetima vožnje (snijeg, blato, pijesak…).

Pročitajte detaljnije o sustavu Extended Grip

Renault Captur Helly Hansen (4)

Svi motori iz palete Renaulta Captur bit će dostupni i u ograničenoj seriji Helly Hansen: Energy TCe 90, TCe 120 s automatskim mjenjačem EDC, Energy dCi 90 s ručnim ili automatskim mjenjačem EDC.

Pročitajte detaljan test Renault Captur 1.2 TCe 120 EDC Expression

Renault Captur Helly Hansen (1)
Ključne riječi:
Captur Helly Hansen ograničena serija posebna serija Renault
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 4. prosinac 1971.

12-4-1971 Najveći opoziv vozila u povijesti

Najveći opoziv vozila u povijesti

General Motors je opozvao 6.700.000 vozila zbog greške na motorima. To je bio najveći dobrovoljni sigurnosni opoziv u povijesti autoindustrije.

vs

.::.