Vidiauto Novosti Najave Novi furgon Renault Trafic

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 11.04.2014. 17:06

Renault 

Novi furgon Renault Trafic

Novi furgon Renault Trafic

Renault najavljuje novi Trafic koji će se pojaviti na ljeto 2014, a ovo lako gospodarsko vozilo konstruirano je kao ured na kotačima.

Renault Trafic ima posebno izrađenu opremu koja uključuje nosače za mobitele i tablet-računala, prostor za prenosivo računalo i držač dokumenata veličine A4 koji se može izvaditi. Potrošnja iznosi 5,7 litara, a novi Trafic ima okretni moment od 340 Nm te snagu od 140 KS. U usporedbi s Traficom II potrošnja je niža za jednu litru, što bi poslovnim korisnicima trebalo donijeti uštedu od 7500 kuna u tri godine vožnje ovog furgona.

Renault Trafic (7)

Kod ovakvog tipa vozila bitan je tovarni prostor koji se sad ističe sposobnošću prijevoza najduljih predmeta na tržištu (inačica L2: 4,15 metara). Zadržao je i jednake kockaste oblike koje su hvalili korisnici Trafica II.

Renault Trafic dolazi s dizelskim motorima dCi 90 i dCi 115 te Energy dCi 120 Twin Turbo i Energy dCi 140 Twin Turbo.

Renault Trafic (2)
Renault Trafic (3)
Renault Trafic (4)
Renault Trafic (5)
Renault Trafic (6)
Ključne riječi:
furgon Renault Trafic
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 1. siječanj 1942.

1-1-1942 Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Kongres SAD-a zabranio je prodaju novih automobila i komercijalnih vozila civilima. Do kraja mjeseca svi su se proizvođači u SAD-u prebacili na vojnu proizvodnju te je proizvodnja civilnih automobila u potpunosti zaustavljena.

vs